08 Ocak 2012 | Pazar

Ya Sabır…

Ya Sabri mi demeliyim yoksa?
Fatih Terim belli ki defansın kanat problemini gidermek, Melo'yu biraz daha önde tutmak için Sabri'yi monte etmek istemiş takıma.
Kendisi istemese de Sabri bu montajın tutmayacağı her şeyi yaptı maçta. Bir ara yanımdaki Samsunspor taraftarı; 'Sabri'yi tutsun Galatasaraylılar!!!' dedi.
Haklıydı hani.
Ona Engin'in özellikle maçın yan hakemiyle yaşadığı ve kendisini her adımda biraz daha maçtan koparan gergin diyaloglar eklenince sarı-kırmızılılar iki kişi eksik kaldı maçın hemen başlarında.
İlk yarım saat bitmeden iki golü ağlarında görünce zorunlu değişikliklere gitti deneyimli teknik adam.

Riera'nın işgüzarlığı
Önce kenarda tuttuğu Riera'yı sonra Servet'i sürdü oyuna Terim.
İlk gol defanstan çıkıp takımının ileride kurduğu baskıya katılan genç Semih'ten geldi.
Riera'nın işgüzarlığı uzak şutların sevdalısı Selçuk'un önüne düştüğünde Galatasaray 'Karadeniz Cehennemi'nden galibiyetle çıkışının ikinci adımını atıyordu.
Fatih Terim; büyük bir istekle oynayan Baros'un kafasıyla bulduğu golle de bu zor maçı ve aslında sürekli geriye yaslanıp ilerdeki hızlı adamlarıyla maçı koparmak isteyen Samsunspor karşısında büyük bir taktik savaş verdi ve kazandı aslında.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor