17 Eylül 2019 | Salı

Kendini yenen takım!

Gerçek mevkisinde oynamayan, "devşirme" oyuncuların hataları skoru belirledi. Alanya maçı F.Bahçe için; sert, dişli, birlikte oynamaya alışkın rakiplerle deplasmanda nasıl oynayacağının test karşılaşmasıydı.
Benden Altay eleştirisi beklemeyin lütfen. Hatasını söyleyelim elbette ama darağacını kurmayalım.
Hataları; önünde oynayan takım arkadaşlarıyla kötü iletişim kurması ve yumruklaması gereken topları tutmaya çalışması... Çok genç bir kaleci Altay... Uzun yıllar F.Bahçe kalesini koruyacağına eminim.

***

Serdar Aziz; yerine Jailson oynatılacak kadar kötü mü?
En azından stoper mevkisinde oynamayı Jailson'dan daha iyi biliyor.
Bak Ersun hoca senin nisanda şampiyonluk yaşadığın lig çok gerilerde kaldı. Artık sadece ön alan presiyle ve saldırarak şampiyon olamazsın. Takımın savunma yapmayı öğrenmesi gerekiyor.
Erol Bulut ve Alanya'nın hakkını yemek istemem ama dün gece F.Bahçe kendi kendini yendi! 39 yaşındaki Emre Belözoğlu'nun bu takım için ne denli önemli olduğunu görmüş olduk. O yokken takımın geçen seneden bir farkı kalmıyor.
Fenerbahçe taraftarı yatsın kalksın Emre'ye bir şey olmasın diye dua etsin!
Erol Bulut'u tebrik ediyorum. Gittiği her takımda önemli işler yapıyor. Bir gün mutlaka yolu Fenerbahçe'yle kesişecektir. Belki yarın belki yarından da yakın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor