01 Eylül 2023 | Cuma

Kralı atamaz!

Beşiktaş ilk maçta elde ettiği avantajın moraliyle Dinamo Kiev karşısında rahat ve özgüvenli bir oyun sergiledi. Salih, Amir ve Gedson'la orta sahada rakibine etkili bir baskı uygulayan Kartal, her iki kanadı da iyi kullanıp bindirme üstüne bindirme yaptı. Gol için beceri artı şans gerekir diye hep söylerim. Dün ilk yarıda, bu gerçeğe bir kez daha takıldı Kartal! Üç-dört pozisyon kaleci Bushchan'a takılırken bir şutumuz direkte patladı. Yetmedi, Rashica'nın önce rakibinin belini kırıp ardından arka direğe kaldırdığı topta Aboubakar'ın vuruşu kaleye girecekken Onur'un sırtından döndü iyi mi! Olmayınca olmuyordu ama Beşiktaş da pes etmiyordu! İkinci yarının başından itibaren yine müthiş bir baskı kuruldu.

* * *

Gol gelecekti besbelli, derken öyle bir geldi ki, biz Aboubakar'a bir kez daha şapka çıkarmak zorunda kaldık, çünkü Kara Boğa gol atmadı adeta şapkadan tavşan çıkardı. Kaleye sırtı dönük, etrafında iki rakip, Kars'a gider gibi yaptı, Edirne'ye döndü, öne gösterdi arkaya çekti topu, vurur gibi yaptı ve en beklenmedik anda vurup köşeye bıraktı. Normal değil bu Abu, gerçekten değil! O nasıl goldü öyle! Bırakın falancayı, filancayı kralı atamaz böylesini. Helal olsun. Beşiktaş'a mücadele etmeyen kimse yoktu. Onur alışık olmadığı sol bekte, sağdaki kadar etkili değilse de sırıtmadı. Kaptan Necip ve ve Çolley usta işçilerdi, arkalarındaki Mert yere yatmadan maçı tamamladı. Rashica yavaş yavaş kendine geliyor. Muleka çıkarken ıslıklandıysa da elinden geleni yaptı, ıslığı hak etmedi. Evet Beşiktaş Avrupa'da yoluna kararlı adımlarla devam ediyor; sıradaki gelsin!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor