15 Aralık 2019 | Pazar

Çok sıkıldık!

Galatasaray'ın kötü oynadığını yazmaktan söylemekten hepimiz çok sıkıldık. Ama lig sonuncusuna karşı kendi evinde oynarken daha öz güvenli ve daha baskın bir başlangıç bekliyorduk. İkinci yarıda Galatasaray o üstünlüğü kurdu ama yine de istediğini alamadı. Nzonzi yok yere kadro dışı bırakılmadı elbet.
Onun yokluğunda savunmanın önünde orta sahadan topu ileriye taşıyacak, adamları rahatlatacak tek alternatif var bence o da Donk.
Demek ki Fatih hoca lig sonuncusu ile kendi evinde oynarken bile Ahmet Çalık'a hiç güvenmiyor.
Maça zaten sakat sakat başlayan Lemina'nın orta sahanın neredeyse tüm yükünü üstlenmesi takdire şayan olsa da bence akılcı bir karar değildi. Falcao uzun süre antrenman ve maç eksiğine rağmen rakip kalede net pozisyonlar yakalayıp arkadaşlarına doğru koşular göstermeyi başardı. Yine de ondan beklenen performansın hayli uzağında olduğunu söyleyebiliriz.

***

Gol atan Feghouli istekli ama ligin 15. haftası olmasına rağmen geçen seneki performansından uzak.
Belhanda nispeten toparlamış bir görüntü verdi.
Babel'e de bir iki cümle ile değinelim. Hollandalı oyuncu ilk yarıdaki etkisiz oyunda çabalayan tek isimdi. ilginçtir ki ikinci yarıda tüm takım yükselişe geçerken o geri planda kaldı. Maçın bence en ilginç notlarından birisi Selçuk oyuna girdiğinde stadın ıslıklayanlar ve alkışlayanlar olarak ikiye bölünmesiydi. Stattan gelen bilgiye göre bir kısım taraftar Selçuk oyuna girince memnuniyetsizliklerini göstermek adına stadı terk etti.
O dakikada da Ahmet Çalık oyuna girebilir, Donk orta sahaya çekilebilirdi.
Maçın hakemi Şansalan herkes gibi benim de en çok beğendiğim hakemlerden birisi. Dün akşam skora tesir etmedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor