03 Şubat 2023 | Cuma

Yeter artık!

İki takımında orta sahaları çabucak geçtiği, özellikle ilk yarıda temponun hiç düşmediği bir karşılaşma izledik. Pozisyon adına her şey vardı ama sahada doğru düzgün bir hakem yoktu! Mert Hakan'ın müthiş golünü VAR'a dahi gitmeden iptal etmesini, Batshuayi'nin ceza sahası içinde çok net düşürülmesini görmeyen ya da görmemezlikten gelen "hakemcik" ne yapmaya çalıştı? Ben söyleyeyim; tek amacı Fenerbahçe'yi şampiyonluk yolundan uzaklaştırmak! Başka bir açıklamasını bulamıyorum. Hakemin yanlışlarından, Jesus'un yanlışlarına gelelim. Geçen hafta takımı bir maestro gibi yöneten Arda neden kulübede? Zajc nerede?

***

İkinci yarı Adana Demirspor takımı fiziksel olarak inanılmaz bir düşüş yaşadı. Hep eleştirdiğim Altay penaltı dahil birçok pozisyonu çıkararak farkın açılmasını önleyen adam oldu. Ama öyle bir penaltıya sebebiyet verdi ki düşman başına! Sen sahada ne yaparsan yap; hangi transferi getirirsen getir, bu hakemlerle bir yere varabilmek imkansız. Fenerbahçe yönetiminin bundan sonra yapacağı tek şey şampiyonluk için değil, pislikleri temizlemek için mücadele etmek olmalı. Varsın bu senede şampiyon olunmasın ama Fenerbahçe kurda kuşa daha fazla yem edilmesin. Sadece Fenerbahçe'ye değil Türk futboluna yazık oluyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor