Okay Yokuşlu'dan Emre Mor'a övgü dolu sözler.
İspanya'nın Celta Vigo takımında forma giyen ve milli takımda Mircea Lucescu'nun güvendiği isimlerin başında gelen Okay Yokuşlu, İsveç karşılaşması öncesinde özel açıklamalarda bulundu..
Cumartesi günü Konya'da oynanacak İsveç maçının önemine dikkat çeken Okay Yokuşlu, "Tabii önemli bir karşılaşma ve artık grupta yerimizi koruma adına son maçımız. Yükselme şansımız kalmadı, artık kendi yerimizi korumak için oynayacağız. Çok önemli bir maç. Biz de bunun farkındayız. Umarım güzel bir sonuçla ayrılacağız" diye konuştu.
.
Hafta sonunda Celta Vigo'nun sahasında konuk ettiği Real Madrid maçıyla ilgili de konuşan Okay, "Atmosfer çok güzeldi. Benim ilk defa deneyimlediğim bir maçtı. Maçı ne kadar kaybetsek de kendi adıma güzel geçti diyebilirim. Benim için çok iyi bir oyun ve tecrübe oldu.
