Falcao transferinde ortalık karıştı! Beckham'a iki rakip...
Fransız ekibi Monaco'dan Galatasaray'a büyük umutlarla transfer olan Radamel Falcao, 5 milyon euroluk yıllık kazancıyla tartışmalara neden olmuştu. Yaşadığı sakatlıklarla beraber form grafiğinde istenen başarıyı sağlayamayan Kolombiyalı yıldız, sarı kırmızılı camiada 'satılabilir' durumuna gelmişti. Avrupa'da ve dünyanın çeşitli ülkelerinde transfer piyasası olan Falcao için şu sıralar kıyasıya bir transfer rekabeti yaşanıyor. İşte detaylar... (Fotomac.com.tr | DIŞ HABERLER)
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 23 Ekim 2020 12:22
- Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2020 12:30
Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Monaco'dan kadrosuna dahil ettiği Radamel Falcao, binlerce taraftarın önünde kendisini sarı kırmızılı yapan sözleşmeye imza atmış ve adeta "şölenle" karşılanmıştı.
Kolombiyalı golcü ilk sezonunda isteneni veremezken, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sıkça saha dışında kalmış, bununla beraber aldığı yıllık ücret spekülasyonlara neden olmuştu.
Corona virüsü (koronavirüs) nedeniyle yaşadığı mali problemleri göz önüne alan Galatasaray yönetimi, kendilerine istenen rakamın gelmesi halinde Falcao ile yollarını ayırabileceklerini menajerlere iletmişti. Yaşanan bu gelişmenin ardından yıldız golcü için amansız bir transfer yarışı başladı...
BECKHAM VE 2 KULÜP
Yaz aylarında Beckham'ın sahibi olduğu Miami FC'nin Falcao için girişimlerde bulunduğu ancak golcü futbolcunun istediği rakamın verilmediği kaydedilmişti. Öte yandan Beckham'ın Falcao'yu kendi takımına getirme isteğinin devam ettiği belirtildi.
Falcao'nun da uygun bir teklif gelmesi halinde ayrılığa sıcak baktığı bilinirken, Beckham'ın ardından Suudi Arabistan kulübü Al İttihad ve Katar kulübü Al Rayyan Kolombiyalı golcü için düğmeye bastı.
GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
Galatasaraylı yetkililerin şu sıralar her iki kulüple de masada olduğu ve uygun bir nokta bulmak için görüşmelere devam ettiği dile getirildi.
MUSTAFA CENGİZ İSYAN ETTİ
Öte yandan geçtiğimiz günlerde Milliyet Gazetesi köşe yazarı Atilla Gökçe, Mustafa Cengiz'in Falcao ile ilgili yaptığı konuşmasını aktarırken, "Falcao gelecek, goller atacak, 500 bin forma satacak dediler. Sattığımız forma sayısı 30 bin!" sözlerini yazısına taşımış ve sarı kırmızılı kulübün başkanının hayal kırıklığını aktarmıştı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın, yıldız ismi Davinson Sanchez'in ayrılık iddiaları ile gündeme gelmesi sonrası alternatiflerini belirlediği öğrenildi. İşte o isimler ve detaylar...(GS SPOR HABERİ) -
Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldız Davinson Sanchez için transfer ısrarını sürdüren Como, bu sefer de sarı-kırmızılıların kadrosuna katmak istediği genç golcü için devreye girdi. İşte detaylar... -
Galatasaray'ın uzun süredir transfer gündeminde olan Can Uzun hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılıların oyuncu ile her konuda anlaşmaya vardığı öğrenilirken milli futbolcunun kulübü Eintracht Frankfurt ile ise pazarlıkların sürdüğü belirtildi. İşte detaylar... (GS SPOR HABERİ)