En kötü derece 10'unculuk
Süper Lig'de 67'nci sezon bugün başlıyor. Fenerbahçe ise lig tarihinde 2196 maçta 1262 galibiyet elde etti ve en fazla kazanan takım konumunda. Sarı- lacivertlilerin ligdeki en kötü derecesi 10'unculuk. En farklı galibiyetlerini 8-1'le Samsunspor ile Kayserispor, 7-0'la da Denizlispor (2 kez), Kardemir Karabükspor, Şekerspor, Kayserispor ve Hacettepe karşısında aldı. Sarı-lacivertliler, en farklı yenilgilerini ise 6-1'le Aydınspor, 5-0'la da Galatasaray karşısında yaşadı.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 09 Ağustos 2024, 06:50
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de oynadığı dönemde gösterdiği performansla sarı-lacivertli taraftarların eleştirisini alan Rade Krunic, flaş açıklamalarda bulundu. Futbolcunun Fenerbahçe günlerine dair o sözleri gündem oldu. İşte detaylar... -
Fenerbahçe ile ismi uzun süredir transferde anılan Alexander Sörloth hakkında önemli gelişmeler yaşanıyor. Son olarak İtalyan basınından sarı-lacivertlileri üzecek bir transfer iddiası gündeme geldi. İşte detaylar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri -
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Fenerbahçe'de İkas Eyüpspor ile oynanan maçta sakatlanan Anderson Talisca'nın sağ bacak alt adalesinde zorlanma ve kanama tespit edildiği açıklanmıştı. Brezilyalı yıldızın sahalara dönüş tarihi belli oldu. İşte detaylar... (FB spor haberi)