Son dakika duyurdular! İşte Fenerbahçe'nin yeni hocası
Fenerbahçe'de yeni teknik direktör arayışları son sürat devam ediyor. Sarı-lacivertlilerin hoca havuzunda birçok isim bulunurken, Romanya basınından flaş Mircea Lucescu iddiası geldi. Habere göre, Süper Lig'de Galatasaray ve Beşiktaş'ı çalıştıran deneyimli teknik adam Fenerbahçe'ye de çok yakın.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 10 Mart 2020, 17:12
Fenerbahçe'de Ersun Yanal döneminin sona ermesinin ardından yönetim yeni teknik adam konusunda hummalı bir çalışma içine girdi. Yeni gelecek hocayla istikrarı yakalamak isteyen sarı-lacivertlilerde ikinci başkan Semih Özsoy bu konuda ipuçları vermişti. Özsoy, Türkiye Ligi'ni ve Fenerbahçe'yi tanıyan bir isme takımı emanet etmek istediklerini belirtmişti.
Fenerbahçe'de teknik direktör arayışı sürerken bir dönem Galatasaray ve Beşiktaş'ı da çalıştırmış olan Mircea Lucescu ismi öne çıkmaya başladı. Romanya'da tecrübeli teknik adamın sarı-lacivertli takımla adının geçtiği son dakika haberi olarak veriliyor.
Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe için Mircea Lucescu isminin öne çıkması Romanya'da yakından takip ediliyor.
Romanya basını; Lucescu'ya resmi teklif olduğu yönündeki haberleri 'Son dakika' bilgisi olarak geçiyor.
FENERBAHÇE'YE YAKIN
74 yaşındaki çalıştırıcının; Beşiktaş ve Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe'de görev almasının yakın olduğu bildirildi. Tecrübeli teknik adamın Türkiye A Milli Takımı'nı da çalıştırdığını anımsatılırken şu anda boşta olduğu ve sıcak saatlerin yaşandığı kaydedildi.
Lucescu-Fenerbahçe haberleri ülkede geniş yer bulurken; herhangi bir zaman belirtilmedi.
DİĞER HABERLER
-
Devre arasında dünya yıldızı bir ismi renklerine bağlamayı hedefleyen Fenerbahçe, listesinin üst sırasına Robert Lewandowski'yi yazmıştı. Sarı-lacivertlilerin titizlikle yürüttüğü transfer çalışmalarında beklenmedik bir gelişme yaşandı. İşte Polonyalı yıldızın anlaşmak üzere olduğu iddia edilen o takım... | Son dakika FB spor haberleri -
Mauro Icardi'nin menajeri, Arjantinli golcünün transfer süreci hakkında dikkat çeken ifadelerde bulundu. İlk temasın Galatasaray'dan geldiğini açıklayan yıldız futbolcunun menajeri, Fenerbahçe yanıtı ile gündem oldu. İşte o ifadeler... | Son dakika spor haberleri -
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ara transfer dönemi için listesinin üst sıralarına yazdığı Santiago Gimenez'de dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İtalyan basını, yıldız oyuncunun ameliyat olacağını ve buna bağlı olarak en az 2 ay sahalardan uzak kalacağını açıkladı. İşte detaylar... | Son dakika spor haberleri