Muriç yoksa Mevlüt var!
Muriç'in yokluğunda tek forvet olarak sahaya çıkan Mevlüt Erdinç, iki gol atarak yıldızlaştı. Biri usta işi 2 golle maçın kahramanı olan Mevlüt Erdinç, formuyla lige de hazır olduğunu gösterdi.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 06 Şubat 2020, 06:50
43'te topu boş kaleye yollayarak 'takipçilik' dersi veren tecrübeli oyuncu, 52'de ise topu doksana astı. Daha önce yine kupada Kayseri filelerini havalandıran Mevlüt, F.Bahçe formasıyla 3 gole ulaşırken, lig için de 'ihtiyaç anında göreve hazırım' mesajı verdi. Mevlüt maç sonunda, "Futboldan önemli şeyler var. Van'da çığ altında kalan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak kritik derbi öncesi iki kulüpte de forma giymiş olan Abdullah Ercan, takımların durumunu, maçın kaderini belirleyebilecek oyuncuları ve hakem tercihini değerlendirdi. İşte Ercan'ın açıklamaları... (FB, GS spor haberleri) -
Sporsevelerler Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde hava durumu merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü dev mücadele öncesi hava durumuyla ilgili bilgileri paylaştı. İşte detaylar... -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasındaki dev maçta sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. Sarı lacivertliler bir yandan kritik derbiye hazırlanırken, bir yandan da Samandıra'da adeta alarm verildi. Özellikle teknik direktör Domenico Tedesco, zorlu mücadele öncesi o konuda büyük bir endişe duyuyor. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)