Ajdin Hasic geri sayımda
Yeni sezon için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Beşiktaş'ta sezon öncesi dikkat çekenler isimlerden biri olmayı başaran Hasic geri sayımda. İşte Beşiktaş'ta yaşanan son gelişmeler...
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 03 Eylül 2020, 06:50
Beşiktaş'ın sezona en hazır oyuncusu olarak Ajdin Hasic dikkat çekti. Genç oyuncunun bu formuyla siyahbeyazlıların aradığı kanat oyuncusu olabileceği ifade ediliyor. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın Hasic'e daha fazla şans vermeye hazırlandığı, özelikle kanat transferinin yapılamadığı ortamda Hasic'in beklentilerin üzerine çıkabileceği belirtildi.
BEŞİKTAŞ'A DURMAK YOK
Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını dün sabah gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Sergen Yalçın yönetimindeki idmanda siyah-beyazlılar, istasyon koşularının ardından 5'e 2 çalışması yaptı. Dayanıklılık koşularıyla devam eden idman dar alanda oynanan çift kale maçla tamamlandı.
LENS ÜSTÜNDEN MESAJ
Beşiktaş'ta Jeremain Lens'in sürekli forma bulması ve teknik direktör Sergen Yalçın'ın vazgeçilmezi olması taraftarların da dikkatini çekiyor. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin her röportajında Hollandalı oyuncuyu işaret ederek onun üzerinden mesajlar vermesine rağmen başaralı teknik adam Yalçın'ın ise Hollandalı oyuncudan vazgeçmemesi Başkan Çebi'ye bir mesaj olarak algılanıyor.
DİĞER HABERLER
-
Kış transfer döneminde Inter'den Beşiktaş'a kiralık olarak gelen Kristjan Asllani dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Arnavut futbolcu, siyah-beyazlılara transfer süreciyle ilgili dikkat çeken itiraflarda bulundu. -
Beşiktaş gelecek sezon için kolları şimdiden sıvadı. Siyah-beyazlı yönetim, Sergen Yalçın’ın Agbadou ayarında bir savunmacı istemesinin ardından transfer listesini güncelledi. Bu doğrultuda Tottenham Hotspur’da forma giyen Kevin Danso ile Fulham’ın stoperi Issa Diop siyah-beyazlıların radarına girdi. İşte detaylar... -
Beşiktaş’ın Marsilya’dan renklerine kattığı Panamalı sağ bek devlerin radarına girdi. Serie A’nın köklü kulübü Milan ve Brezilya temsilcisi Fluminense’nin Amir Murillo’ya talip olduğu ileri sürüldü.