27 Ocak 2010, Çarşamba

'Kibar'ca gitmeli

Beşiktaş'ın efsane golcüsü Feyyaz: Gönderilecek kişi Delgado olmalı

fotomac.com.tr / 26 Ocak 2010 Salı 19:24 / Güncelleme: 27 Ocak 2010 Çarşamba 08:11
'Kibar'ca gitmeli
Beşiktaş tarihinin 3 gol kralından biri olan Feyyaz Uçar, yabancı kontenjanı konusundaki pürüzü gidermek için gönderilecek ismin Delgado olması gerektiğini söyledi. Efsane santrfor, "Geldiğinden beri iyi oynadığı maç sayısına bakıyorum. Girdiği sağlık kontrolü sayısından daha az. Onu daha fazla beklemek anlamsız. Bence Tello'dan vazgeçilmemeli" dedi. Teklif alması halinde Beşiktaş'a hizmet etmeye hazır olduğunu vurgulayan Uçar, Radyospor'a yaptığı açıklamayı şöyle sürdürdü: "Bu konuda bir an bile tereddüt etmem. Kongreyi kim kazanırsa kazansın gelecek için öze dönmeli. Sezonun 2. yarısı Beşiktaş için zor geçecek gibi görünüyor. Ne yazık ki takım gol pozisyonu üretmekte zorluk çekiyor."

BEŞİKTAŞ'A GELEN EN İYİ YABANCILAR İÇİN TIKLAYINIZ

EN SEKSİ TÜRK SPORCULAR İÇİN TIKLAYINIZ

ESKİDEN TÜRKİYE'DEYDİLER, YA ŞİMDİ?

DEVRE ARASININ EN KÖTÜ TRANSFERLERİ

TÜRK FUTBOLUNUN EN PAHALI TRANSFERLERİ

YIL YIL TÜRKİYE GOL KRALLARI

kalan karakter 460

sinan fetiler sinan fetiler // İZMİR

bence yararı olacaktır takımımıza tabi iyi bir delgado mustafa hoca bence onu göndermeyecektir...tabata yı kiralık formülüyle çözülebilir

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0
cevapla
şikayet et
X

En fazla 1000 karakter

şikayeti gönder
28.01.2010 13:09

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan FOTOMAÇ veya fotomac.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.