14 Mayıs 2018 | Pazartesi

Nerede o eski BEŞiKTAŞ!

İlk yarıda sahada her hattı ile adeta uyuyan bir Beşiktaş vardı. Golü ve art arda pozisyonları bulan Osmanlıspor'du. Geriye düşmek bile Beşiktaşlı futbolcuları ateşlemeye yetmemişti.
Serdar Gürler'in golünde Medel'in hem pozisyon hatası, hem de beceriksizliği vardı. Ama aynı Medel, ikinci yarıda Umar'ın direkten dönüp içeri girmek üzere olan topunu ustalıkla çizgiden çıkarmayı başardı.
İkinci yarının başında uykudan uyanan, pençelerini çıkarıp, kanatlarını açan bir Kara Kartal vardı sahada...
Lens'in ortasında Larin rakip stoperleri öyle bir rahatsız etti ki;
Anıl da topu kendi kalesine gönderdi.
Sonrasında Mustafa Pektemek'in göğsü ile ağlara gönderdiği gol zeka ürünüydü. Ama geriye düşmesine rağmen pes etmeyen bir Osmanlıspor vardı sahada. Günün yıldızı Serdar Gürler, sahada gerçekten ikinci kez gürledi. Öyle estetik bir röveşata golü attı ki... Bu gol tüm futbolseverlerin gözlerinin pasını sildi.
Beşiktaş'ın baskısı saman alevi gibi olunca; Osmanlıspor tekrar sazı eline aldı. Birbirinden etkili pozisyonlar yakaladı. Fabri şahane kurtarışlar yaptı. Nerede o eski Beşiktaş!
Larin'in yerine oyuna giren Vagner Love, karşı karşıya pozisyonda golü kaçırdı. Brezilyalı forvet, Gökhan Gönül'ün ortasına iyi yükselerek iki stoperin arasından kafa ile topu ağlara göndermeyi başardı.
Beşiktaş 3-2'yi yakaladıktan sonra, Osmanlıspor'un baskısı kırıldı.
Şampiyonluğa havlu atan Beşiktaş için dünkü maçı kazanmak, ikincilik umudunu son haftaya taşımak demekti. Siyah-beyazlılar, iyi oynamadıkları maçtan galibiyetle ayrılarak Şampiyonlar Ligi iddiasını sürdürdü. Kaybeden Osmanlıspor ise iyice ateşin içine düştü... Bugün Kupa Şampiyonu Akhisarspor 1 puan alırsa Osmanlıspor ligden düşen 3. takım olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor