27 Aralık 2018 | Perşembe

Haftanın yorumu

1- ANTALYA-FENERBAHÇE

Ersun Yanal'lı F.Bahçe'nin Cocu'nun F.Bahçe'sinden çok az farkı var. Hocaları aynı değil! Ersun Hoca ne yapacaksa devre arasında yapacak. Antalya'daki F.Bahçe'ye hiç kimsenin eli değmemiş gibiydi.

2- ALANYA-BAŞAKŞEHIR

Sergen Yalçın işi biliyor. Başakşehir'in şifrelerini çözdü. Ağır çekim savunma paslaşmalarına önde basarak darbe vurdu. Lider, Alanya'dan zor kurtuldu. Mağlup olması işten bile değildi.

3- TRABZONSPOR-Ç.RİZE

Trabzonspor, Ünal Hoca ile Özkan Sümer'li, Ahmet Özyazıcı'lı yıllara döndü. İster inanın, ister inanmayın o yıllardaki hava yakalanmış durumda. Rizespor karşısında da hiç zorlanmadılar. Maçı kazanırken Onazi'yi kaybetmeleri ise büyük şanssızlıktı. Bu Fırtına ikinci yarıda çok daha güçlü eser.

4- KASIMPAŞA-BEŞIKTAŞ

Beşiktaş yine kötü bir Kasımpaşa maçı oynadı. Diagne ve Trezeguet, Kartal'ı dağıtmaya yetti. Mustafa Denizli ve ekibi şampiyonluk hayali kurarken, Beşiktaş şu anda hayal bile kuramıyor.

5- GALATASARAY-SIVAS

Sivas karşısında Poto maçındaki gibi oynayan bir Galatasaray vardı. Cesur ve istekli Cimbom attı bozulmadı, yedi durmadı. Robinho'nun tek başına direnci yetmedi. Kazanan Aslan oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor