19 Ekim 2010 | Salı

Dürüst hakem (!)

Konyaspor yöneticileri maçtan önce "Fenerbahçe'yi puansız göndereceğiz. Yeter ki maçı dürüst bir hakem yönetsin"demişlerdi.
Ziya hoca da sonuç için aynı görüşteydi ve sarı-lacivertlileri puansız göndereceklerini söylemişti. MHK nitekim karşılaşmaya Süper Lig'de maç yöneten en acemi ve kalitesiz hakem Abdullah Yılmaz'ı görevlendirmişti. Özer'in ayağını kıracak kadar sert oynayan futbolcuya faul çalmayan, Dia ve Semih'e caza sahasında penaltıları vermeyen, Ziya hocanın "Sert oynayın" taktiğine adeta yardımcı olan bu aciz hakeme rağmen mücadele 4-1 bitti.
Gelecek hafta oynanacak önemli derbi maçı öncesi sarı-lacivertlilerin sakınarak ve çekinerek oynayacağını hesaplayan Konyasporlular buna hakemin göz yumması dolasısıyla bu avantajlarını kullandılar. Dün özellikle ilk yarı çok üstün oynayan, goller kaçıran buna rağmen skoru belirleyecek çok sayıda gol atan F.Bahçe bütün hesapları altüst etti.

Mevlana'nın bereketi

'Faulspor' ikinci yarıdaki değişikliklerle daha temiz ve iyi bir futbol ortaya koyacağını gösterdi ama aslarını çıkaran ve oyunu rölantiye alan rakipleri karşısında bu defa Volkan'ı bulunca ilk yarıda attıkları dışında başka gol atamadılar.
Oyunun hemen başında sol ayak kemiği kırılarak yerini Semih'e terk eden Özer'den sonra Emre'nin nefis frikiği kaleci Orkun'a rağmen direkten döndü ve Stoch'un bir şutu da yine Orkun'da kaldı. Mehmet Topuz'la beraber sahada basmadık yer bırakmayan kaptan Emre açılışı yaptı ve ilk golü attı. Lugano'nun hatası beraberliği getirdiyse de Semih ve Stoch'un nefis golleriyle devre 3-
1 bitti. İkinci yarıda Lugano'nun kafası skoru belirledikten sonra Aykut Kocaman, Niang'ın yerine Santos'u, Dia'nın yerine de Gökay'ı oyuna alarak aslarını sakatlanmaktan korudu.
F.Bahçe bu sayede "Mevlana'nın bereketi" ne bir kere daha teşekkür etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor