Ben Trabzonluyum
Cihan Çanak 3+1 yıllık sözleşme imzaladı ve “Hedefim Trabzonspor’la şampiyon olmak, kupalar kazanmak. Trabzonluyum ve ait olduğum yerdeyim” diye konuştu
- Trabzonspor Haberleri
- Giriş Tarihi: 29 Haziran 2024 06:50
24 Haziran'da başlayan resmi transfer dönemi itibariyle transferlerini tek tek açıklayan Bordo-mavililer, önceki akşam şehre getirdiği Cihan Çanak'a da 3+1 yıllık imza attırdı. 19 yaşındaki sol kanat, küçüklükten beri olmayı istediği yerde olduğunu ifade ederek, "Trabzonluyum, Trabzonsporluyum. Çok sevdiğim bir takımdan teklif aldığımda çok mutlu oldum. Hedefim Trabzonspor'la şampiyon olmak, kupalar kazanmak. İstanbul takımlarının teklifleri ile ilgilenmedim" dedi.
MALİYETİ AÇIKLANDI
Fırtına, Çanak için Standard Liege'ye 3 taksit halinde 2 milyon euro ödeneceğini duyurdu. Genç sol kanat ile 3+1 yıllık sözleşme imzalandığı KAP'a bildirildi. Anlaşmaya göre futbolcuya; 2024-25 sezonunda 467 bin euro, 2025-26'da 488 bin euro, 2026-27'de 509 bin euro, opsiyon kullanılırsa da 623 bin euro ödenecek.
Trabzonspor, Cihan Çanak'ın önümüzdeki sezon 61 numaralı formayı giyeceğini açıkladı. 19 yaşındaki futbolcu, Standard Liege'de de 19 giyiyordu.
ÖMÜR'DEN CİHAN'A TELEFON
Cihan Çanak, Trabzon'a geldikten sonra, kendisine idol olarak Abdülkadir Ömür'ü gördüğünü açıklamıştı. Ömür, 19 yaşındaki sol kanadı arayarak Trabzonspor kariyerinde başarı dileklerinde bulundu. Genç oyuncu dün sabah erken saatlerde de direkt olarak tesislere geçerek sözleşme imzaladı ve teknik direktör Abdullah Avcı ile görüştü.
DİĞER HABERLER
-
2026-2027 sezonu öncesi Trabzonspor tribünlerinde yeni bir dönem başlıyor. Bordo-mavili kulübün yönetimi ile taraftar grupları arasında gerçekleştirilen kritik toplantıda, tribünlerde birlik ve beraberliğin güçlendirilmesi yönünde önemli kararlar alındı. Toplantıda özellikle Kuzey ve Güney tribünlerinde daha organize bir yapı oluşturulması kararlaştırıldı. -
Trabzonspor'un Göztepe'nin Nijeryalı orta saha oyuncusu Anthony Dennis'i gündemine aldığı öğrenildi. Göztepe'nin bonservis talebi ise belli oldu. İşte detaylar... | Son dakika Trabzonspor haberleri -
Trabzonspor'da hücum hattı için adaylar netleşti. Lorient’ten 26 yaşındaki Bamba Dieng, Lechia Gdansk’ın 24 yaşındaki golcüsü Tomas Bobcek ve Gil Vicente’den 21 yaşındaki Gustavo Varela öne çıktı. İşte haberin tüm detayları...