Malatyaspor Denizli'yi Jahovic'le yıktı!
Süper Lig'in 7. haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor, sahasında Yukatel Denizlispor'u 5-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılıların Makedon forveti Adis Jahovic tam 4 gol kaydetti.
- Süper Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 04 Ekim 2019, 22:34
- Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2019, 23:28
Süper Lig'in 7. haftasında Yeni Malatyaspor ile Denizlispor, Yeni Malatya Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.
Ev sahibi ekip 28. dakikada Adis Jahovic'in penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti.
Golden hemen 6 dakika Mitchell Donald, durumu 2-0'a getirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı 2-0'lık Malatya üstünlüğüyle sona erdi.
61. dakikada bir penaltı daha kazanan Sarı-kırmızılılar'da Jahovic kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti.
Denizlispor'da Rodallega 65. dakikada farkı 2'ye indirdi. Ancak ev sahibi ekibin Makedon forveti hız kesmedi ve skoru 4-1'e getirdi.
Dakikalar 90+2'yi gösterirken maçın yıldızı Adis Jahovic bir kez daha sahneye çıktı maçın skorunu belirleyen golü attı: 5-1
Malatyaspor bu skorla puanını 10'a yükseltirken, Denizlispor 8 puanda kaldı.
DİĞER HABERLER
-
Romanya ekiplerinden FCSB, Beşiktaş ile 9 Ocak'ta hazırlık maçı yapacağını açıkladı. İşte detaylar... -
Galatasaray, ses getirecek bir transfer için kolları sıvadı. Sarı-kırmızılılar, Tottenham Hotspur forması giyen 20 yaşındaki Fransız santrfor Mathys Tel'i gündemine aldı. Cimbom'un resmi teklif sunmaya hazırlandığı ortaya çıktı. İşte detaylar... | Son dakika spor haberleri -
Samsunspor, 2025-2026 Turkcell Süper Kupa yarı finalinde Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşma için havayoluyla Adana’ya gitti.