Alexander Sörloth'tan transfer yanıtı!
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray'a konuk olacak Atletico Madrid'de Alexander Sörloth, maç öncesi düzenlenen basın toplantısında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...
- UEFA Şampiyonlar Ligi Haberleri
- Giriş Tarihi: 20 Ocak 2026, 18:31
- Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2026, 19:38
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 7. haftasında Atletico Madrid yarın saat 20.45'te Galatasaray'a konuk olacak. Bu maç öncesinde Atletico Madrid'in Norveçli futbolcusu Alexander Sörloth, RAMS Park'ta düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Bireysel performansından çok mutlu olduğunu belirten Sörloth, "Bu şekilde devam etmek istiyorum. Kendime çok fazla güven geldi. Takım arkadaşlarım da bana güveniyor. İlk 8'de olmak için yarınki maç çok önemli. Bir sonraki tura doğrudan yükselmek galibiyet bizim için çok önemli" şeklinde konuştu.
Transferiyle ilgili soruya Norveçli futbolcu, "Hayır, burada çok mutluyum. Burada sahada gösterdiğimi düşünüyorum. Burada mücadele etmek istiyorum. Atletico'da çok mutluyum. Bu takımda devam etmek istiyorum" diye cevap verdi.
"İNSANLAR BU ÜLKEDE FUTBOLA AŞK DUYUYOR"
Türkiye'de daha önce oynadığını hatırlatan 30 yaşındaki futbolcu, "Türkiye'de 1 sezon oynadım. Bütün statlar doluyor, insanlar bu ülkede futbola aşk duyuyor. Mücadeleyi seven bir insansanız, böyle deplasmanlarda oynamaktan mutlu olursunuz. Türkiye'de olmaktan çok mutlu oluyorum. Buradaki statlardaki atmosfer inanılmaz etkileyici. Galatasaray'ın çok iyi oyuncuları var. Yarın zorlu bir maç var" değerlendirmesinde bulundu.
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un, kendisi hakkında söylediklerinin hatırlatılması üzerine Alexander Sörloth, "Hakkımda iyi şeyler duymak çok hoşuma gidiyor. Kendisi büyük bir teknik direktör. Kendisine teşekkür ederim" dedi.
DİĞER HABERLER
-
Atletico Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 7. haftasında deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı. -
UEFA Şampiyonlar Ligi 7. hafta müsabakasında karşılaşacak olan Galatasaray ve Atletico Madrid, resmi sosyal medya hesapları ortak bir paylaşım yaptı. Paylaşımda iki takımda da forma giymiş olan yıldız futbolcular Arda Turan ile Radamel Falcao yer aldı. İşte o paylaşımlar... | Son dakika Galatasaray haberleri -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 7. haftasında Club Brugge, deplasmanda Kairat Almaty'i 4-1 yendi. İşte detaylar...