Bende o kalite var
Arda Güler, Elche’ye attığı golün benzerini denediğini belirterek, “Böyle gol atmak istiyordum. Çünkü böyle vuruş kalitem var” dedi.
- İspanya La Liga Haberleri
- Giriş Tarihi: 22 Mart 2026 06:50
Madrid forması giyen milli futbolcu Arda Güler, Elche'ye attığı golün benzerini daha önce de denediğini belirterek, "Her zaman böyle bir gol atmak istiyordum. Çünkü böyle vuruş kalitem var. Kaleciyi önde gördüğümde böyle vuruşlar deneyebiliyorum.
Tabii ki gol attığımda çok mutlu oldum" dedi. 21 yaşındaki futbolcu, "Real Madrid her konuda beni daha iyi olmaya itiyor. Çünkü burada oynamanın gereksinimleri var. En çok mental olarak geliştiğimi söyleyebilirim. Her gün iyi oyunculardan gördüğüm şeylerle kendimi çok geliştirmeye çalışıyorum" diye konuştu.
MAÇTAN ÖNCE DUA EDERİM
Genç oyuncu, maçtan önce yaptığı ritüellere dair, "Maçlardan önce dualar etmeye çalışırım. Kendimi maça hazırlamaya çalışırım. Sahaya da sağ ayakla girmeye çalışırım. Bunlar benim ritüellerim" yanıtını verdi. İspanya'da 3. sezonunu geçiren Arda, iki ülkenin benzer kültürleri olduğunu söyledi.
DİĞER HABERLER
-
İspanya La Liga'nın 34. haftasında Sevilla evinde Real Sociedad'ı tek golle geçerek rahat bir nefes aldı. İşte detaylar... -
La Liga’nın 34. haftasında pazar akşamı nefesler Sevilla'da tutuluyor! Ligde 5. sırada yer alan ve Avrupa Ligi’ne katılmayı büyük ölçüde garantilemek isteyen Real Betis, sahasında ligin son sırasındaki Real Oviedo’yu ağırlıyor. "Real Betis maçı saat kaçta?" ve "Real Betis - Real Oviedo maçı hangi kanalda?" soruları futbolseverlerin gündeminde. İşte bu kritik karşılaşmanın detayları... -
İspanya ekibi Athletic Bilbao'da teknik direktörlük görevi için gelecek sezondan itibaren Hırvat asıllı Alman çalıştırıcı Edin Terzic ile anlaşma sağlandı.