Galatasaray'dan flaş Adana Demirspor paylaşımı!
Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Adana Demirspor'u konuk eden Galatasaray rakibinin sahadan çekilmesi sonrası flaş bir paylaşımda bulundu.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 09 Şubat 2025 19:55
- Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2025 21:15
Ligin 23. haftasında RAMS Park'ta Adana Demirspor'u konuk eden Galatasaray 11. dakşkada kazandığı tartışmalı penaltı kararı sonrası Morata'nın golüyle 1-0 öne geçti.
Penaltı kararına tepki gösteren Adana Demirspor 30. dakikada sahadan çekilme kararı alında maç yarıda kaldı.
Bu karar sonrası Adana Demirsporlu oyuncular ve hakemler soyunma odasının yolunu tutarken Galatasaraylı futbolcular sahada ısınma hareketleri yaptı ve taraftarlara üçlü çektirdi.
Bu gelişmeler yaşanırken Galatasaray ingilizce hesabından flaş bir paylaşımda bulundu.
LİGİN SONUNCUSU GÖNDERMESİ
Galatasaray'ın paylaşımında şu ifadeler kullanıldı:
"Rakip Adana Demirspor (5 puan ve -31 averajla lig sonuncusu konumunda) sahadan çekilme kararı aldı."
İşte o paylaşım...
DİĞER HABERLER
-
Yeni sezon kadro yapılanmasını sürdüren Galatasaray'da ayrılık cephesinde önemli bir gelişme yaşandı. Teknik ekibin gelecek sezon planlamasında düşünmediği futbolcuya eski kulübü talip olurken, sarı-kırmızılı yönetimin de transfer için ayrılığa yeşil ışık yaktığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... -
Hem Galatasaray'ın hem de Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Rafael Leao hakkında sarı-kırmızılıları sevindirecek bir transfer iddiası gündmee geldi. Leao'nun Devler Ligi faktörü nedeniyle Galatasaray'a sıcak baktığı iddia edildi. İşte detaylar... (GS SPOR HABERİ) -
Galatasaray, Icardi'nin ayrılığı sonrasında Osimhen'e alternatif oluşturacak bir golcüyü kadrosuna katmak isterken gündemine ise Midtjylland'ın 22 yaşındaki forveti Franculino Dju geldi. Sarı-kırmızılıların Dju'yu Midtjylland'ın Beşiktaş'a karşı oynadığı 2 maçta da takip ettiği öğrenildi. İşte detaylar... (GS SPOR HABERİ)