Son dakika Galatasaray haberleri | Hagi ile özel maç
Galatasaray, efsanesi Gheorghe Hagi'nin teknik direktörlüğünü yaptığı Farul Constanta takımı ile bir hazırlık maçı yapacak. 5 Eylül'deki maç için Rumen teknik adam, "Herkese süre vermek istiyoruz" dedi. Cicaldau ve Morutan'ın Galatasaray'a imza atmasıyla ilgili de konuşan Hagi, "Kariyerlerinde önemli bir adım attılar. Büyük bir kulüpte oynayacaklar. İkisine de iyi şanslar diliyorum" dedi.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 29 Ağustos 2021, 06:50
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 7. haftasında konuk edeceği Atletico Madrid maçının hazırlıklarını tamamladı. İşte detaylar... -
Son dakika Galatasaray haberleri: Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sakatlığı bulunan Wilfried Singo'nun Atletico Madrid maçında oynayamayacağını açıkladı. (GS spor haberi) -
Son dakika Galatasaray haberleri: Galatasaray Futbol Takımı Doktoru Yener İnce, sakatlığı bulunan futbolcuların son durumuyla ilgili bilgi verdi. (GS spor haberi)