Galatasaray Aliou Dieng için transfer teklifi yaptı mı? Resmi açıklama geldi!
Galatasaray'da son dakika transfer haberi... Sarı kırmızılıların sezon sonunda orta saha bölgesi için Al Ahly'de forma giyen Aliou Dieng'e transfer teklifinde bulunduğu iddia edilmişti. Konu ile ilgili konuşan Al Ahly yöneticisi Amir Tawfik, sarı kırmızılı kulübün oyuncu için herhangi bir teklifte bulunmadığını ifade etti. İşte o sözler... (Fotomac.com.tr | DIŞ HABERLER)
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 25 Şubat 2021 15:53
Galatasaray'ın sezon sonunda kadrosuna katmak için transfer girişimlerinde bulunduğu iddia edilen Aliou Dieng ile ilgili resmi açıklama geldi.
Al Ahly Kurumsal Pazarlama Direktörü Amir Tawfik, konu ile ilgili yaptığı açıklamada Galatasaray'ın Dieng için herhangi bir teklif iletmediğini, söylentilerin iddiadan ibaret olduğunu aktardı.
"KADROMUZUN TEMEL UNSURLARINDAN BİRİ"
Tawfik, konuşmasının devamında, "Dieng, takımımızın temel unsurlarından biri ve hocamızın en güvendiği isimler arasında yer alıyor. Al Ahly şampiyonluğa oynayan bir takım. Ayrıca transfer sezonu henüz başlamadı." dedi.
Aliou Dieng bu sezon takımıyla 16 müsabakada rol alırken 1 gol 1 asist üretmişti.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile sarı-kırmızılı taraftarlara hislerini döktü. İşte o paylaşım... -
Galatasaray’ın efsane isimlerinden Gheorghe Hagi, sarı-kırmızılı camiayı 26. şampiyonluğu vesilesiyle tebrik etti. İşte o paylaşım... -
Son dakika Galatasaray haberleri: Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Hesap.com Antalyaspor'u 4-2 mağlup ederek bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da kutlama programı belli oldu. Sarı-kırmızılı yönetim, RAMS Park'ta gerçekleştirilecek kutlamalarla ilgili flaş bir karar aldı. İşte detaylar... (GS spor haberi)