Kevin Grosskreutz'dan Galatasaray itirafı! "Kariyerimi öldürdü"
Galatasaray'a 2015 yazında transfer olan ancak evrakları yetişmeyince lisansı çıkarılamayan Kevin Grosskreutz, bu konuyla ilgili yıllar sonra flaş bir itirafta bulundu. Son olarak Almanya 3. Lig ekibi Uerdingen'de forma giyen 32 yaşındaki futbolcu, "Galatasaray'a gitmek, kariyerimin ölümüne yol açtı" dedi. İşte detaylar...
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 26 Aralık 2020, 19:58
Galatasaray'ın 2015 yaz transfer döneminde Borussia Dortmund'dan kadrosuna kattığı ancak evrakları yetişmediği için sarı-kırmızılı formayı hiç giyemeyen Kevin Grosskreutz, flaş açıklamalarda bulundu.
Ülkesinin önemli spor yayın organı Sport1'e konuşan Alman sağ bek, sarı-kırmızılı takıma gelme kararının kariyerini bitirdiğini söyledi.
"G.SARAY KONUSUNDA HIZLI BİR KARAR VERDİM"
Son günde acele bir karar verdiğini söyleyen 32 yaşındaki futbolcu, "Galatasaray'a gitmek, kariyerimin ölümüne yol açtı. Ancak yine de bu önemli bir tecrübeydi. Transferin son günüydü ve Galatasaray konusunda hızlı bir karar verdim, bu kesinlikle bir hataydı." dedi.
"ACI VERİCİ BİR ANDI"
Ayrıldıktan sonra Stuttgart'ta yaşadıklarını da anlatan Grosskreutz, "Devre arasında ayrıldıktan sonra Stuttgart'ta geçirdiğim dönem çok iyiydi. Stuttgart'a gittikten sonra üst üste 8 maç kaybetmedik ve sonunda neredeyse UEFA Avrupa Ligi bileti aldık. Sonra sakatlandım ve uzun süre sahalardan uzak kaldım. O dönemde de kazanamadığımız 9 maçlık bir periyot oldu ve düştük. Bu acı verici bir andı." ifadelerini kullandı.
Galatasaray'dan sonra Stuttgart'a giden 32 yaşındaki oyuncu, ardından Darmstadt'ta kötü bir dönem geçirdi ve son olarak transfer olduğu 3. Lig ekibi KFC Uerdingen'de de tutunamadı.
DİĞER HABERLER
-
Samsunspor, transferde adı Fenerbahçe ile anılan Anthony Musaba hakkında çıkan Galatasaray iddialarına yaptığı paylaşım üzerinden yanıt verdi. İşte detaylar... | Son dakika spor haberleri -
Galatasaray Kulübü, erkek basketbol takımının sportif direktörlüğüne eski Sırp oyuncu Vladimir Micov'un getirildiğini duyurdu. -
Son dakika Galatasaray transfer haberi | Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Abdullah Kavukcu, transferde önceliğin orta saha olduğunu vurguladı. Kavukcu, Şampiyonlar Ligi hedefleri doğrultusunda kaliteyi yükseltecek bir hamle planladıklarını söyledi. İşte Kavukcu'nun açıklamaları... (GS spor haberleri)