Maicon için çarpıcı transfer iddiası! "Galatasaray'ı ikna etti ve..."
Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Suudi ekibi Al Nasr'a kiraladığı Maicon konusunda çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Suudi spor yorumcusu Abdulaziz Al-Mursel, Maicon için yaptığı konuşmada, Al Nasr kulübünün transfer masasından kalkmasının ardındaki gerçeği duyurdu! Buna göre Brezilyalı savunmacı Galatasaray yönetimiyle konuştu ve o talebi için anlaşmaya çok yaklaştı. İşte detaylar... (Fotomac.com.tr | DIŞ HABERLER)
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 06 Temmuz 2020, 14:17
- Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2020, 14:22
Galatasaray'dan Al Nasr'a kiralık gönderilen Maicon'un geleceği şu an için soru işareti olarak kalmaya devam ederken, Suudi basınından konu ile ilgili sürpriz bir detay aktarıldı.
Geçtiğimiz haftalarda Al Nasr yöneticileri, Maicon için Galatasaray ile transfer pazarlığına oturmuş ve sarı kırmızılıların yüksek bonservis talep etmesi üzerine masadan kalkmıştı.
Yaşanan bu gelişmelerin ardından Maicon için perde arkasında yaşanan gerçek ortaya çıktı. Al Nasr yönetiminin, Brezilyalı savunmcıdan söz aldığı ve transferin bu şekilde gerçekleşeceği ortaya çıktı.
"MAICON İLK ANLAŞMASINI YAPTI"
Buna göre Maicon, Al Nasr yönetimine 'bekleyin' mesajı verdi ve Galatasaray yönetimiyle müzakerelere başladı. Buna göre Brezilyalı futbolcu, sarı kırmızılı yönetimden bonservisini talep etti ve bu harekatta başarılı olması halinde bedelsiz olarak Al Nasr'a imzayı atacak.
Maicon, bu sezon toplamda 26 maça çıkarken 2340 dakika sahada kaldı.
DİĞER HABERLER
-
Süper Lig devlerinden Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Cimbom son olarak Belçika'dan flaş bir yıldızı kadrosuna katmanın planlarını yapıyor. Futbolcunun transferi için Victor Osimhen'in bizzat referans olduğu öğrenildi. İşte detaylar... -
UEFA'nın yeni bütçe kısıtlamalarını dikkate alan Galatasaray, ocak ayında yüksek maliyetli transferlerden uzak duracak. Okan Buruk'un raporu doğrultusunda orta saha, yedek santrfor ve genç kanat takviyesi yapılacak. İşte detaylar… (GS spor haberleri) -
Galatasaray'dan transferde flaş hamleler gelmeye devam ediyor. Cimbom'un son olarak Borussia Dortmund formasını terleten o futbolcuyla yakından ilgilendiği aktarıldı. Yıldız ismi Teknik Direktör Okan Buruk'un da bizzat takımında görmeyi çok istediği vurgulandı.