Tayvan Ligi corona virüsüne rağmen başladı
Tayvan Premier Ligi, dünya geneline yayılan corona virüsü (Covid-19) salgınına rağmen başladı. Salgının etkilediği ülkede 388 corona virüsü vakası görülmüş ve 6 kişi de hayatını kaybetmişti. (fotomac.com.tr / Dış Haberler)
- Futbol Haberleri
- Giriş Tarihi: 13 Nisan 2020, 11:44
İlk olarak Çin'de ortaya çıkıp ardından tüm dünyaya yayılan corona virüsü salgını nedeniyle dünya üzerindeki neredeyse bütün futbol organizasyonları askıya alınmıştı ancak Tayvan Premier Ligi tüm bu olayların içinde yeniden başladı.
Ülkede şu ana kadar 388 corona virüsü (Covid-19) vakası görülmüş ve 6 kişi salgın nedeniyle hayatını kaybetmişti.
Öte yandan Tayvan, dünyada Tacikistan, Burundi, Nikaragua ve Avrupa'nın devam eden tek ligi olan ve maçların seyircisiz oynandığı Belarus'un ardından meşin yuvarlağın döndüğü 5. ülke oldu.
DİĞER HABERLER
-
Afrika Uluslar Kupası son 16 turunda Güney Afrika ile Kamerun karşı karşıya gelecek. Kritik karşılaşmada çeyrek final biletini almayı hedefleyen iki takım da Fas'ta oynanacak mücadelede hata yapmak istemiyor. Hangi takımın bir üst tura çıkacağı merak edilirken futbolseverler, "Güney Afrika-Kamerun maçı canlı izle" konusunu araştırmayı sürdürüyor. Peki, Güney Afrika-Kamerun maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? -
Afrika Uluslar Kupası son 16 turunda normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 biten karşılaşmada Tunus’u seri penaltı atışları sonucunda 3-2 mağlup eden Mali adını çeyrek finale yazdırdı. İşte detaylar... -
4 Ocak Pazar günü spor programında birçok önemli maç yer alıyor. Futbol, basketbol ve liglerin güncel karşılaşma saatleri, yayın kanalları seyirciler tarafından merak ediliyor.