Mourinho G.Saray'a dava açtı
Portekizli teknik adam, kişilik haklarına saldırı olduğu gerekçesiyle, Galatasaray Kulübü'ne 1 milyon 907 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 01 Mart 2025, 06:50
Portekizli teknik adam, kişilik haklarına saldırı olduğu gerekçesiyle, Galatasaray Kulübü'ne 1 milyon 907 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Dava Fenerbahçe Kulübü'nün avukatları aracılığıyla açıldı. Mourinho'nun, gerek Okan Buruk'un sözleri gerekse Galatasaraylı yöneticilerin açıklamaları nedeniyle çok kızgın olduğu belirtildi.
BEŞ KEZ TRİBÜNE ÇIKTI
Moruinho aldığı 4 maçlık cezayla birlikte toplam 8 karşılaşmada Fenerbahçe'yi yalnız bırakmış olacak. Portekizli hoca daha önce Avrupa'da AZ Alkmaar, Midtjylland ligde Göztepe ve Sivas kupada ise G.Antep maçlarında kulübede yoktu.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de liglere verilen arada sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sezonun ikinci yarısının planlamalarına başlayan teknik direktör Domenico Tedesco'dan flaş bir hamle geldiği öğrenildi. Sarı lacivertlilerin başarılı çalıştırıcısının, Kerem Aktürkoğlu hakkında radikal bir karar aldığı belirtildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ünlülere yönelik yürütülen uyuşturucu soruşturmasında adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi önünde kendisine destek için toplanan taraftarları selamladı. -
Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Torunoğulları, “Başkanımız serbest kaldı. Şu an da kulüpte. Biz de yönetim olarak kulübe gidiyoruz. Kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yarından itibaren transfer çalışmaları hızla devam edecek” dedi.