Fenerbahçe Beko Zeljko Obradovic ile anlaşma sağladı
Fenerbahçe Beko'da Zeljko Obradovic'in takımdaki geleceği merak ediliyordu. Corona virüsü salgını nedeniyle ülkesinde bulunan Sırp çalıştırıcının yönetimle yaptığı görüşmeler olumlu sonuçlandı. Obradovic, sarı-lacivertlilerin yeni sözleşme teklifini kabul etti.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 21 Nisan 2020, 09:26
Fenerbahçe'yle unutulmaz başarılar yakalayan Zeljko Obradovic yeni sözleşme konusunda yönetimle anlaşmaya vardı.
Hürriyet'in haberine göre, aylardır yeni kontrat imzalamayarak gitti-gidiyor söylentileriyle taraftarın yüreğini hoplatan Fenerbahçe Beko Koçu Zeljko Obradovic'ten sarı lacivertlileri mutlu edecek bir haber geldi. Sırp çalıştırıcının, F.Bahçe yönetiminin kendisine yönelttiği 2+1 yıllık teklife 'Evet' dediği öğrenildi.
Fenerbahçe'yi basketbolda tüm dünyanın tanıdığı bir marka haline getiren Obradovic, takımın iskeletini oluşturan Melih Mahmutoğlu, Nando de Colo, Luigi Datome, Kostas Sloukas, Ahmet Düverioğlu, Jan Vesely gibi tecrübeli isimlerin yanına genç isimler monte ederek yeniden Avrupa'nın zirvesine oynayan bir takım yaratma hedefiyle kolları sıvayacak.
Obradovic'in sarı lacivertli takımda bütçenin daralacağı söylentileri yüzünden kararsızlık yaşadığı ancak koronavirüs salgını sonrasında basketbolda bütün Avrupa kulüplerinde benzer küçülmelerin kaçınılmaz olduğunu görerek yuvada kalmaya karar verdiği tahmin ediliyor.
Fenerbahçe Beko'nun mali küçülme yaşasa da elindeki kadro iskeletine, Obradovic faktörü de eklenince, takımın zirveye oynamasının zor olmayacağı basketbol camiasında dile getiriliyor.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ara transfer dönemi için listesinin üst sıralarına yazdığı Santiago Gimenez'de dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İtalyan basını, yıldız oyuncunun ameliyat olacağını ve buna bağlı olarak en az 2 ay sahalardan uzak kalacağını açıkladı. İşte detaylar... | Son dakika spor haberleri -
Devre arasında dünya yıldızı bir ismi renklerine bağlamayı hedefleyen Fenerbahçe, listesinin üst sırasına Robert Lewandowski'yi yazmıştı. Sarı-lacivertlilerin titizlikle yürüttüğü transfer çalışmalarında beklenmedik bir gelişme yaşandı. İşte Polonyalı yıldızın anlaşmak üzere olduğu iddia edilen o takım... | Son dakika FB spor haberleri -
Son dakika FB haberleri... Fenerbahçe U19 Takımı'nda forma giyen 2008 doğumlu futbolculardan Kamil Efe Üregen ve Kuzey Sapaz ile profesyonel sözleşme imzaladı. İşte ayrıntılar...