Hasan Ali Kaldırım: Futbol oynamayı çok özlemişim
Uzun süren sakatlığının ardından kupada forma giyen Hasan Ali Kaldırım, Ankaragücü maçı öncesi birçok konu hakkında konuştu.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 14 Şubat 2020, 06:50
İşte Hasan'ın öne çıkan sözleri: "Futbol oynamayı özlemişim, kendimi çok iyi ve hazır hissediyorum. Bir an önce takıma katkı sağlamak için sabırsızlanıyorum. Galatasaray maçları öncesi her zaman çok konsantre olduğumuzu göstermiştik. Puan kaybına tahammülümüz kalmadı. Ankara'dan 3 puanla dönüp, Galatasaray'a karşı da taraftarımız önünde üstünlük sağlamak istiyoruz."
DİĞER HABERLER
-
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe için flaş bir gelişme yaşanıyor. Dünyaca ünlü gazeteci Fabrizio Romano, Fenerbahçe'nin PSV forması giyen Joey Veerman transferini bitirdiğini yazdı. İşte detaylar... -
Son dakika haberi: Fenerbahçe Kulüp Başkanı Sadettin Saran şüpheli sıfatıyla ifadeye çağrıldı. Yurt dışında olan Saran'ın evinde ise polis ekipleri arama yaptı. -
Ünlülere yönelik başlatılan uyuşturucu soruşturmasında şüpheli sıfatıyla ifadeye çağrılan ve evinde ekiplerin arama yaptığı öğrenilen Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran hakkında Fenerbahçe SK avukatı Ali Alper Alpoğlu bir açıklama yaptı.