Fenerbahçe'de M. Başakşehir maçı hazırlıkları sürüyor
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 9 Mart Cumartesi deplasmanda karşılaşacağı Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 06 Mart 2019, 01:01
Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nun 25. haftasında 9 Mart Cumartesi günü İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 19.00'da karşılaşacağı Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarını bugün Can Bartu Tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman saat 11.00'de salonda egzersiz çalışmalarıyla başladı. Daha sonra sahaya geçen futbolcular ısınma, koordinasyon ve pas çalışmaları yaptı. Çift kale maçla devam eden idman; bireysel ve taktiksel çalışmalarla noktalandı.
Sarı-lacivertli takım, Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarını 6 Mart Çarşamba günü Can Bartu Tesislerimizde yapacağı antrenmanla sürdürecek.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika FB haberleri... Fenerbahçe U19 Takımı'nda forma giyen 2008 doğumlu futbolculardan Kamil Efe Üregen ve Kuzey Sapaz ile profesyonel sözleşme imzaladı. İşte ayrıntılar... -
Devre arasında dünya yıldızı bir ismi renklerine bağlamayı hedefleyen Fenerbahçe, listesinin üst sırasına Robert Lewandowski'yi yazmıştı. Sarı-lacivertlilerin titizlikle yürüttüğü transfer çalışmalarında beklenmedik bir gelişme yaşandı. İşte Polonyalı yıldızın anlaşmak üzere olduğu iddia edilen o takım... | Son dakika FB spor haberleri -
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ara transfer dönemi için listesinin üst sıralarına yazdığı Santiago Gimenez'de dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İtalyan basını, yıldız oyuncunun ameliyat olacağını ve buna bağlı olarak en az 2 ay sahalardan uzak kalacağını açıkladı. İşte detaylar... | Son dakika spor haberleri