Sıradaki Khimki
THY Avrupa Ligi’nde lider durumdaki F.Bahçe Beko, bugün Rus ekibi Khimki’ye konuk olacak. Üst üste 12 maçını kazanan Kanarya’nın hedefi seriyi sürdürmek
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 08 Ocak 2019 00:00
- Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2019 08:00
Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nin 17. haftasında bugün deplasmanda Rusya'nın Khimki takımıyla karşı karşıya gelecek. Başkent Moskova'da Mytishchi Arena'da oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Mücadele beIN Sports 3'ten yayınlanacak. Tecrübeli başantrenör Zeljko Obradovic yönetiminde bu sezon THY Avrupa Ligi'nde çok etkili bir performans gösteren sarı-lacivertliler, üst üste son 12 maçını kazandı. Fenerbahçe Beko, geride kalan 16 karşılaşmada elde ettiği 15 galibiyetle lider durumda bulunuyor. Ligde 6 galibiyet ve 10 mağlubiyeti bulunan Khimki ise haftaya averajla 12. sırada giriyor. İki takım arasında THY Avrupa Ligi'nde oynanan son 5 karşılaşma sarı-lacivertlilerin üstünlüğüyle sona erdi.
FENER 7-2 ÖNDE
Fenerbahçe Beko, rakibiyle bugüne dek oynadığı 9 Avrupa Ligi maçında 7 galibiyet elde etti. Sarı-lacivertli takım, ilk yarıda Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'ndan oynanan müsabakayı 93-85 kazanmıştı.
TEK EKSİK TYLER
Sakat olan Tyler Ennis dışında eksiği bulunmayan F.Bahçe'de Obradovic, bu sezon Avrupa Ligi'nde 11 farklı oyuncuya ilk beşlerde yer verdi ve tüm maçlara ilk beşte başlayan bir oyuncu olmadı.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Fenerbahçe'de başkan adayı Hakan Safi, seçim öncesi Inter forması giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu ile anlaşma sağlamış ancak transfer gerçekleşmemişti. İtalyan devi, tecrübeli futbolcuyla ilgili flaş bir karar aldı. İşte detaylar... (fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER) -
Fenerbahçe'nin uzun süredir transfer gündeminde bulunan Mason Greenwood hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Greenwood'un kulübü Marsilya'nın Fenerbahçe'nin teklifine tepkisi dikkat çekti. İşte detaylar... (FB SPOR HABERİ) -
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de flaş bir hamle geldi. Adı Bayern Münih forması giyen eski yıldızı Kim Min-Jae ile anılan sarı-lacivertliler, bir başka eski yıldızına daha talip oldu. İşte detaylar... (FB spor haberi)