Şanlıurfaspor tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyor
Trendyol 1. Lig ekiplerinden ASTOR Enerji Şanlıurfaspor'da futbol şube sorumlusu Adnan Yükselir, 28 Nisan Pazar günü ağırlayacakları lider Eyüpspor karşısında 3 puan almak için mücadele edeceklerini söyledi.
- TFF 1.Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 26 Nisan 2024, 17:08
Şanlıurfaspor'da futbol şube sorumlusu Adnan Yükselir, yaptığı açıklamada, ligin kalan son 3 maçında artık telafisi olmayan maçlara çıkacaklarını belirtti.
Eyüpspor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini ifade eden Yükselir, şöyle konuştu:
"Pazar günü evimizde Eyüpspor ile çok kritik bir maça çıkacağız. Hazırlıklarımız çok iyi bir şekilde sürüyor. Teknik heyetimize ve oyuncularıma güveniyorum, çok iyi mücadele ederek taraftarlarımıza 3 puan armağan edeceklerine inanıyorum. Taraftarlarımızın da desteğiyle inşallah sahadan 3 puanla ayrılarak düşme potasından uzaklaşmak istiyoruz. Tabi bizim gibi ligde kalma mücadelesi veren diğer takımların oynayacakları maçlar da önemli. Ama biz kendi işimize bakarak haftalar önce Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen lider Eyüpspor karşısında 3 puan almak için mücadele edeceğiz."
DİĞER HABERLER
-
Düşme hattında yer alan Manisa FK, teknik direktör Mustafa Dalcı yönetiminde Adana Demirspor karşısında yeni bir sayfa açmayı hedefliyor. Siyah-beyazlılar, milli maç arasının ardından evinde oynayacağı maçta mutlak galibiyet peşinde. İşte detaylar... -
kalesinde yalnızca 2 gol gören Pendikspor’un 20 yaşındaki genç file bekçisi Deniz Dilmen, büyük beğeni topluyor -
Hatayspor, Trendyol 1. Lig'in 14. haftasındaki Pendikspor maçının İskenderun Sarıseki Fuat Tosyalı Stadyumu'nda oynanacağını açıkladı.