Beşiktaş'ta 2. Sergen Yalçın dönemi başlayacak!
Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ın Solskjaer ile yolların ayrılmasının ardından Sergen Yalçın ile anlaştığı öğrenildi. İşte detaylar...
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 29 Ağustos 2025 08:10
- Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2025 08:22
Beşiktaş'ta ikinci Sergen Yalçın dönemi başlıyor.
Dün akşam İsviçre temsilcisi Lozan'a 1 - 0 yenilerek UEFA Konferans Ligi'nden elenen Beşiktaş, teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer'in görevine son vermişti.
Bu gelişmenin ardından gece geç saatlerde Sergen Yalçın ile görüşen Başkan Serdal Adalı, tecrübeli teknik adamla anlaşma sağladı.
A Spor'un haberine göre; Siyah beyazlı kulüp tarafından bugün resmi açıklamanın yapılması ve Sergen Yalçın'ın akşam yapılacak idmanda takımın başında olması bekleniyor.
Yalçın 2020 - 2022 yılları arasında 2 sezona yakın Beşiktaş'ı çalıştırmış ve 2020 - 2021 sezonunu şampiyon olarak tamamlayıp, Türkiye Kupası'nı da kazanma başarısını göstermişti.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda evinde Danimarka temsilcisi Midtjylland ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. -
Savunma hattına yapılacak takviye doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan Jhon Lucumi için girişimlerini hızlandırdı. Öte yandan Bologna cephesinden Kolombiyalı oyuncunun bonservisine ilişkin açıklama geldi. İşte detaylar... -
Siyah beyazlılar dünya yıldızını kadrosuna katmak için yoğun mesai harcıyor. Mohamed Salah'la 1+1 yıllık sözleşme konusunda anlaşmaya varan Beşiktaş yönetimi, menajer Ramy Abbas'ın 8.4 milyon euro'yu bulan yüzde 35'lik komisyon talebini kesin bir dille reddetti. Başkan Adalı, Mısırlı oyuncu ve menajerine "Kararınızı verin" mesajı gönderdi.