Yunan kaleciden Beşiktaş itirafı! "Anlaşmıştım"
Türkiye'de bir dönem Samsunspor forması giyen eski Yunan kaleci Michalis Sifakis, 2012 yılında Beşiktaş'la sözlü olarak anlaşmaya vardığını, ancak siyah-beyazlıların son anda Alan McGregor'u tercih ettiğini açıkladı.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 01 Haziran 2020, 19:10
Son olarak 2017-18 sezonunda ülkemizde Samsunspor forması giyen 35 yaşındaki eski Yunan kaleci Michalis Sifakis, ülkesinin basınına konuşurken, Beşiktaş'la ilgili de flaş bir itirafta bulundu.
İlk olarak Samsun'da geçirdiği günlerden bahseden Sifakis, "Türkiye'ye arkadaşım George Samaras ile birlikte gittim. Tarihi bir şehirde, Samsun'daydım ve 2. Lig'deydim. Son maçıma sakatlık nedeniyle çıkamadım ve bu sakatlık da benim futbol kariyerimin sonu oldu. 2018 yazında eşim Olga ile evlendim ve İsrail'den teklif aldım ancak sakatlık nedeniyle acı çekiyordum ve emekli olma kararı aldım" dedi.
Yunanistan'ın eski milli kalecisi, 2012 yılında Beşiktaş'tan teklif aldığını da belirtirken, transferin gerçekleşmeme hikayesini şu sözlerle anlattı:
"BENİ DEĞİL, MCGREGOR'U SEÇTİLER"
EURO 2012 sırasında ilginç bir yaz geçirdim. Çek Cumhuriyeti maçı sonrasında Deportivo'dan yazılı bir teklif geldi. O sırada kendimi düşünecek durumda değildim, milli takım önemliydi. Polonya'dan ayrılırken, Beşiktaş ile sözlü olarak anlaşmıştım ancak beni değil, Rangers'tan McGregor'u aldılar. Ben de sonra Cherleroi'ya gittim.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan ve son dakikalarında yaşanan pozisyon ile Türkiye'nin gündemine düşen Galatasaray-Samsunspor maçı ile ilgili bir paylaşımda bulundu. -
Beşiktaş ve Fenerbahçe, torununu kaybeden eski futbolcu Feyyaz Uçar için başsağlığı mesajı yayımladı. -
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu’nda ilk hafta maçında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta Genel Sekreter Uğur Fora, "Kupaya talip bir takım olarak karşınıza kim çıkarsa yenmeniz gerekiyordu. Dolayısıyla iyi bir fikstür oldu. İnşallah sonu iyi olur" dedi.