Beşiktaş 5 maçta zirveye ortak oldu
Siyah-beyazlı takım, Süper Lig'in son 5 haftasında topladığı 13 puanla bu periyodun en çok puan toplayan takımı oldu. Ligin ilk 6 haftasında bir kez kazanabilen Beşiktaş, ardından oynadığı 5 maçta 4 galibiyet aldı. Süper Lig'in 6. haftasında 5 puanla 16. sırada yer alan siyah-beyazlılar, sonraki haftalarda elde ettiği 13 puanla 8. sıraya yükseldi ve liderle puan farkını 3'e düşürdü.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 11 Kasım 2019 18:52
Süper Lig'in 11. haftasında Yukatel Denizlispor'u evinde 1-0 mağlup eden Beşiktaş, kötü başladığı sezonda 7. haftadan itibaren ortaya koyduğu performansla zirve yarışına ortak olmayı başardı.
Beşiktaş, son 5 haftada ligde en çok puan toplayan takım oldu. Ligin 6 haftalık bölümünde 5 puan alabilen siyah-beyazlı ekip, sonraki 5 karşılaşmada ise 13 puan elde etti.
Ligde lider durumda bulunan Demir Grup Sivasspor, son 5 haftada 12 puanı hanesine yazdırdı.
Söz konusu dönemde Medipol Başakşehir ve BtcTurk Yeni Malatyaspor 11'er, Trabzonspor ve Galatasaray ise 10'ar puan aldı. Ligde ikinci sırada bulunan Fenerbahçe ise 9 puan topladı.
Ligin 6. haftasında lider durumda bulunan Aytemiz Alanyaspor, sonraki 5 karşılaşmada 5 puan elde edebildi.
EN KÖTÜ BAŞLANGIÇTAN ZİRVE YARIŞINA
Ligin 6. haftasında bir galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgiyle 5 puan alabilen ve son sezonların en kötü başlangıcını yapan Beşiktaş, buna rağmen zirve yarışına girmeyi başardı.
Sezonun 6 haftalık bölümünde 5 puanla 16. sırada yer alan Beşiktaş, ardından oynadığı 5 maçta topladığı 13 puanla 11. hafta sonunda 8. sıraya kadar yükseldi.
Siyah-beyazlı ekip, zirve yarışına ortak olduğu 5 maçta 4 galibiyet ve bir beraberlik elde etti.
Sezonun 6. haftasında 5 puanla zirvenin 9 puan gerisinde kalan Beşiktaş, 11. hafta sonunda bu farkı 3'e kadar düşürdü.
SAVUNMASIYLA YÜKSELİŞE GEÇTİ
Siyah-beyazlı ekip, zirve yarışına ortak olduğu periyottaki iyi savunmasıyla dikkati çekti. Ligin ilk 6 maçında 12 gol yiyen Beşiktaş, sonraki 5 karşılaşmada ise kalesinde sadece 1 gol gördü. Sezonun 6 haftalık bölümünde 8 gol atan ve eksi 4 averajda kalan siyah-beyazlılar, bunu da artıya çevirmeyi başardı. Ligin 11. haftası sonunda 14 gol atan ve kalesinde 13 gol gören Beşiktaş, averajını artı 1'e çıkardı. Kötü başlangıç yaptığı 6 maçta 12 gol yiyen ve Gençlerbirliği ile ligin en kötü savunmasını yapan Beşiktaş, 5 maçta ise yediği bir golle bu periyotta en iyi savunma yapan takım oldu.
DİĞER HABERLER
-
Glasgow Rangers, Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo İtaliano'nun 'takımda kalsın' raporunu verdiği Vaclav Cerny'yi renklerine bağlamak için kesenin ağzını açtı -
Kayserispor, Beşiktaş’ın yeni sezon planlamasında kadrosunda düşünmediği eski oyuncusu Gökhan Sazdağı’nı gündeme aldı -
Beşiktaş yönetimi, Avrupa’nın önde gelen santrforlarından Dusan Vlahovic’i ikna etmek için büyük çaba sarf ediyor. Öte yandan Vincenzo Italiano’nun eski öğrencisi ile kuvvetli bağı, transferde en büyük koz olarak görülüyor. İşte detaylar...