09 Aralık 2015 | Çarşamba

Deneme yanılma

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne evinde oynadığı Atletico Madrid maçıyla girmişti. Savunmanın önü, Selçuk'un yanında Hakan Balta vardı o akşam.
Bilal, Rodriguez derken dün gece Astana karşısında aynı bölgede Chedjou oynuyordu. Aslında Galatasaray'ın istediği gibi gitmeyen Şampiyonlar Ligi macerasının özetiydi bu. Deneme ve hep yanılma... İlginç
pozisyonlar buldular
Dün akşam da Galatasaray sanki Chedjou'yu denemek için hazırlık maçı almış gibiydi.
İki takım arasında ciddi anlamda yetenek farkı olduğunu sahaya yansıtma konusunda sadece bölüm bölüm başarılıydı Galatasaray.
Sneijder'in gayreti, Yasin'in arada bir parlayışları, Podolski'nin durumu eşitleyen goldeki penetresi, Selçuk İnan'ın, Burak Yılmaz'ın ara ara kalite kokan hareketleri bir heyecan getirdi.
Ama Astana, o sınırlı kadrosuyla Galatasaray karşısında ilginç pozisyonlar buldu.
Hatta Galatasaray savunmasının artık klasikleşen yerleşme hatasını da cezalandırdı.
Belki Galatasaray'ın gücüne 2 dakikadan fazla dayanabilseler psikolojik etkenleri kendi taraflarına çekebileceklerdi.

Yeni takım üretmek zorunda
Galatasaray tabii ki maçı kazanabilirdi.
Ama skordan bağımsız olarak şunu söyleyebiliriz.
Mustafa Denizli'nin geçen yılın şampiyonundan kupaların kaldırılmasından birkaç ay sonra yeni bir takım üretmek zorunda.
Bunu yaparken Ocak ayında kendisine transfer imkanı verilecek mi? Yoksa orta sahada denemeler ve yanılmalar devam edecek mi?Göreceğiz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor