02 Mayıs 2022 | Pazartesi

Fransız öpücüğü!

Valerien İsmael her hafta arayışını sürdürüyor...
Önceki dört maçında istisnalar hariç hiçbir oyuncusundan yeterli verimi almayan Fransız teknik adam dün Serdar, Emirhan gibi gençlere şans verdi.
Kayserispor karşısında ilk yarıda baskılı ama kontrolsüz bir oyun sergileyen Kartal'da kimin, ne oynadığı belli değildi, kimin nerede oynadığı da tartışılırdı!
Batshuayi, Larin, Ghezzal net pozisyonları kaçırıp, bazılarını ise heba edince; geride olmanın da hırsıyla İsmael ikinci yarı başlarında köklü değişiklikler yaptı. Kaçırınları çıkarıp N'Kouduo, Teixeira ve Kenan Karaman'ı sahaya süren Beşiktaş bu değişikliklerde ön bölgede istediği etkinliği yakalamayı başardı.
Özellikle N'Kouduo; Rıdvan, Larin ve zaman zaman oradan denemeler yapan Ghezzal'ın yapamadığını yapıp maçın şeklini, şemalini değiştirdi. Beşinci maçında tek galibiyetle kalmış olsa çanlar İsmael için daha şiddetli çalabilirdi. Fransız oyuncu N'Kouduo kendi adına sezonun en iyi performansını ortaya koyarken vatandaşı İsmael'e de hayat öpücüğü vermiş oldu.
Son dakikalarda bir gol yemek ise Beşiktaş'ın riskli anlarda oyunu tutmakta zorlandığının göstergesiydi.
Gelelim kritik kararlara...
Beşiktaş aleyhine verilen penaltı pozisyonunda iki futbolcu karşılıklı itişiyor faulle ilgisi yok, Montero'ya gösterilen ikinci sarıdan kırmızının da herhangi bir modern futbol ikliminde yeri yok, bizde ise VAR! Türk futbolu hakem olayına mutlaka bir çözüm bulmalı. Her ikili mücadeleyi faul zanneden, oyunun hızını kesen Erkan Özdamar'ın yönetimi bize bir kez daha hatırlattı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor