07 Nisan 2019 | Pazar

Hırs ve coşku

Önce kupada, ardından da ligde Malatya oynanan iki maç G.Saray'ın iki stoperine maloldu. Birkaç gün arayla oynanan iki maçın tek ortak özelliği bu. Dün akşamki G.Saray, hücum organizasyonlarından gol için her şeyi deneyen hırslı ve istekli bir takımdı. Marcao'nun son derece lüzumsuz sarı kartı dışında Galatasaray adına tat kaçıran hiçbir şey yoktu.
Sahada beklentiyi karşılayamayan bir Galataaraylı oyuncu bulmak hayli zor, ama en iyisi bence Linnes. Emre Akbaba, Feghouli, Belhanda, hatta Onyekuru bile son derece istekli, keyif veren dada da önemlisi oynarken keyif alan isimlerdi. Fernando'nun sakatlığı ciddi mi bilmiyorum, ama Donk'un derbide stoperde oynayacağını varsayarsak, düşük performansına rağmen o da önemli bir eksik olakcak. G.Saray belli ki, matematiksel şansını son ana kadar kovalayacak. Dünkü skordan çok oyunun, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki rövanş karşılaşmasına dair de sarıkırmızılılar adına psikolojik üstünlük sağlayacağını düşünüyorum.
Şimdi sırada Kadıköy'de F.Bahçe derbisi var... 20 yıldır istatistikler ortada. Takımın ideal 11'indeki iki stoper de (Luyindama-Marcao) yok. Yine de Galatasaray'ın derbiyi kazanmaya dair bir umutla Anadolu yakasına geçeceğini zannediyorum. Fakat bunun için Fatih Terim'e çok iş düşüyor. Salı gününden itibaren tüm Türkiye FenerbahçeGalatasaray deribisini konuşacak. Şimdiden bir tahmin yapmak gerekirse, her iki takımın da yenilmemeyi ön planda tutacağını düşündüğüm için 'berabeklik' diyordum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor