10 Nisan 2019 | Çarşamba

Bir tuhaf derbi

Fenerbahçe-Galatasaray maçlarının favorisi olmaz.
Eğer maç Kadıköy'de değilse... Kadıköy'deki her derbide favori Fenerbahçe'dir. Fakat son yıllara baktığımızda hedefe dönük skorları alma başarısı en yüksek takımın da Galatasaray olduğunu söyleyebiliriz.
Beşiktaş-Başakşehir maçında Beşiktaş'ın kazanması durumunda Fatih Terim için beraberlik yeterli bir sonuç olacaktır. Beşiktaş'ın kazandığı durumda Fener-G.Saray derbisinin çok büyük olasılıkla berabere biteceğini düşünüyorum. Samimi tahminimse Beşiktaş'ın Başakşehir'i yeneceği ve Kadıköy'deki derbinin de berabere biteceği yönünde.
Terim'in savunmanın ortasındaki ikili tercihi Ersun Yanal'ınsa orta saha üçlüsü seçimi karşılaşmanın kaderini doğrudan etkileyecek. Terim'in Donk'u stoper oynatması neredeyse kesin. Peki yanında oynatacağı kişi kim olacak? Yanal, Jailson'a forma verecek mi, yoksa tercihi Zajc mı olcak? Bu soruların yanıtlarını ve maçı kimin yöneteceğini bilseydim daha net bir tahminde bulunabilirdim.
Beşiktaş-Başakşehir maçının Başakşehir lehine bitesi halinde ise son yılların en heyecanlı Fenerbahçe- Galatasaray maçlarından birini izleyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. O zaman bol gol ve bol kartlı bir derbi bizi bekliyor demektir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor