23 Haziran 2011 | Perşembe

Akıl dağınıklığı

Galatasaray transfer sezonunun en renkli takımı olacak herhalde. İlgilenilen ya da "Aldık, alıyoruz" denilen isimleri zikrederken bile heyecan yaratıyor değil mi?
Yine yeni ve yeniden kurulan bir Galatasaray'dan söz ediyoruz.
Kurumların aklı kazınarak bir diğeri sürece ya da tarihe geçilmiyor.
Farkında mısınız, Galatasaray için yapılan şey tam da budur.
Kaleden başlayalım. Kimlere teşne olundu bakar mısınız? Almunia, Buffon, Muslera, Victor, Akinfeev ve hatta Sinan Bolat... Devam ediyoruz. Bugünlerde Gaziantepspor'un kalecisi Karcemarskas'a çevrilmiş.
İspanya'dan Ujfalusi'nin transferiyle şimdilik ilgi biraz ona kaymış görünse de sahici izleyicileri bu takım için endişe beyan diyorlar.
Evet eski iyi futbolcular yok artık. Örneğin boşta kalmış bir Hagi bulmak ve onu takıma monte etmek hiç mümkün değil artık. Onun için çıkıp şunu söyler birileri; "Vardı da almadık mı?" İnsan içleniyor artık böyle yıldızlar izleyemeyeceği için.
Ama son isim Süper Kupa alan takımın dağılmasından bu yana taraftarın duyacağı heyecanı katlayacak denli büyük; Drogba

Geniş çayırların antilopu

Geniş çayırlıkların antilopu Galatasaray'a gelecekmiş. İnanmak istiyorum. Çünkü ne Forlan ne de Reyes'in transferleri henüz gerçekleşmedi. Reyes'in ailesi "Türkiye'ye gitmek istiyoruz" demiş! Beklentiler boşa çıkıyor. Bir ay kadar bir süre var ki kadrolar belirlenecek.
Müsabaka ritmi yakalanacak ve bir dahaki senenin şampiyonluğu kovalanacak. Saviola, Aimar, Postiga ile ilgilenilmediğini Fatih Terim açıkladı.
E bunların gerçekliği yoksa Galatasaray, 24 Ağustos'ta Bernabeu Stadı'nda Real Madrid ile oynanacak turnuva maçına hangi kadroyla çıkacak?
Hem Arda'yla, Chelsea ilgileniyormuş.
İyice dağıldım transfer haberlerini takip etmeye çalışırken.
Dilerim Galatasaray'ın aklı dağılmaz.
Yoksa sarı-kırmızılıları bu gidişle kabus gibi bir sezon daha bekliyor olur ki, bunu da kimse istemez sanırım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor