24 Ocak 2011 | Pazartesi

Hagi'nin Servet'i

Ziraat Türkiye Kupası'nda attığı Tanjuvari Ali Sami Yen kapanış golünden sonra Arena'nın açılış golünü de Servet attı. Ve geçen sezon takımda olamayacaklar listesinin başına adını yazan Rijkaard'a yani kendisini 'futbolcudan saymayan' eski hocasına nazire yaptı Servet Çetin.
Galatasaray
taraftarı cehennemin nasıl bir şey olduğunu göstermek için tam 70 dakika bekledi o da ayrı bir durum. Orta sahada ilk defa bu kadar çalışkan, defansta ilk defa bu kadar garanti bir kadro çıkarmıştı sahaya Hagi. Culio çalışkan, Yekta istekli ve top kullanmada mahir, Ayhan defansın hemen önünde biraz sağlamca görünüyordu. Ve defans orta saha problemlerini aşmış bir görüntü veren Sarı-kırmızılılar bu kez ileride 'çoğalamamanın' sıkıntılarını yaşıyordu. Kazım rakip defansın kalabalığında boğulup gitti bir süre sonra.
Kanatları Sabri ve Culio ile zorlayan Galatasaray golü de bu yollardan bulmak için çabaladı.

Yürüyedur Servet
İkinci yarı oyuna giren Stancu, ileri ikilinin 'ikincisi' olarak oyuna başlayınca Arena'nın sahibinin! etkisi daha da arttı. O saate kadar Sivasspor'un Beşiktaş patentli kalecisi Korcan'a takılan sarı-kırmızı ataklar daha bir tehlikeli görünüm arzetmeye başladı. Sivaslılar iyi kapandılar, ileride beceriksizliklerine teslim oldular. Maç boyunca toplam iki yüzde yüz pozisyonu da harcayarak Arena'daki ilk kapışmadan elleri boş döndüler.
Gole dönelim; o saate kadar aldığı topları orta sahaya aktarıp ileri çıkmayan Servet'e Hagi işaret etti; 'Yürü Servet!' Geri oyuncu topu ileri aktardı ve ceza sahasına girdi; yana açılan top o alana sarkan Barış'la buluştuğunda ortaladı genç oyuncu; tamimle ileri, çıkan Servet Hagi'nin ve taraftarın yüzünü güldüren adam oluyordu. Hagi yürü demiş, Servet golü bulmuştu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
} SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor