20 Mart 2012 | Salı

Cenk zamanı

Seçim gölgesinde oynamak, hem de ligin zirvesinden uzakta kalınmış olmasına rağmen zor işti dün gece. Rakibiniz 4 gündür antrenman yapmamış olsa da, maddi sorunlar nedeniyle sıkıntılar yaşıyor olsa da, ligin düşme potasında bile olsa zor işti konsantre olmak.
Kaldı ki tribünlerin de hali yoktu dün gece. Ama on 18. dakikada Almeida'nın golü geldiğinde herkes rahatladı.
İyileşmiş Hilbert'i saha da görmek de beni rahatlattı. Alman oyuncunun varlığı kim bilir takım arkadaşları için de ne rahatlıktır.

İPİ GÖĞÜSLEYEBİLİR
Şimdi kimler Carvalhal'in arkasından neler yazacak, neler söyleyecek, Quaresma'nın performansını izledikten sonra.
Bazen galiptir bu yolda mağlup, unutmayın. Kimse Q7'nin teknik kapasitesi için söz söyleyemez ama saha dışında da aynı zekâyı gösterse fena olmaz.
Sadece hocasının yüzüne değil, eski takım arkadaşı Nihat'ın da yüzüne küfür eden kendisiydi. Sezon sonunda gidecek gibi mücadele etti.
Kendine oynadı yani.
Bu saçma sistem anlaşılan normal sezonu birinci sırada bitirene değil, ardından gelen üç takıma yarayacak. Beşiktaş böyle devam ederse play-off'un sonunda ipi bile göğüsleyebilir.
Son olarak, benim Cenk konusunda hassasiyetim var. Hem genç, hem de yetenekli. Ancak kaleci şanssızlığı nedeniyle zaman zaman sıkıntı yaşıyor olması canımı sıkıyor. Sahaya giren kendini bilmez bir taraftarın yaptığına yine çok güzel yanıt verdi tribünler. Bravo size.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor