16 Mart 2012 | Cuma

Çifte şanssızlık

Beşiktaş için her şey harika başladı. Teknik direktör Carvalhal, takımını ateşleyecek harika bir basın toplantısı yapmış, Quaresma'yı maç kadrosuna almayarak futbolculara da gözdağı vermişti.
Taraftar zaten kendinden bekleneni yapmaya hazırdı.
Hatta takımın önünde ilk maçını 3-1 kaybetmiş ancak rövanşta aynı skorla maçı uzatmaya götürüp sonrasında da skoru 4-1 yapıp tur atlayan bir Chelsea örneği bile vardı.
Ancak yine Beşiktaş ne oynadığını bilmeden sahada sürekli bir tempo içindeydi. Kafası kesik tavuk gibi mücadele etmek kime ne kazandırdı gördük. Akıllı oynayan ilk golü bulan Madrid ekibi oldu.
Futbolun nasıl oynanması gerektiğini gösterdi Atletico.
3-1 ile geldiği deplasmanda bile golü düşünen kadrosunu sahaya harika yaydı.

HOCA GEÇ AÇILDI
Anlaşılan, daha doğrusu benim anladığım Veli konusunda ciddi bir sıkıntı var.
Madrid ekibi ile iki maç var yenilen gollerin üçünde de Veli'nin ismi var. Carvalhal'in tabii Beşiktaş'taki kariyeri sezon sonunu görmesine izin verirse, en azından play-off maçlarında Veli'nin savunmaya hiç gelmemesini sağlaması gerekiyor.
Ayrıca Toraman'ın sağ açıkta oynatılması da Carvalhal'in şapkadan tavşan çıkartma alışkanlığının devam edeceğini gösterdi. Yine geç açıldı Carlos.
İkinci yarıda Holosko'yu oyuna aldı ve Toraman gerçek yerine döndü.
Özetle Carvalhal iki maçta yaptığı iki hatayla tur ümitlerini İnönü çimlerine gömdü.
Geçmiş olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor