21 Mayıs 2011 | Cumartesi

Sessiz veda

Her şeyin netleştiği, uzun bir aradan sonra, camianın en azından şimdilik bir "Oh"çektiği şu günlerde gelecek sezon hazırlıkları başladı. Seyircisiz oynan, bu son maçta lige havlu atmış iki takımın maçında son haftalara daha moralli ve formda giren G.Saray, sezon başında düşme sinyali veren Konyaspor önünde favoriydi. Maçın başlarında Culio ve Kazım'la bulduğu 2 golle maçı koparan G.Saray, futbol olarak çok fazla yorum bırakmayan ama pozisyon olarak fazlaca çeşitlilik gösteren bir maç izlettirdi. Fatih hocanın gelişiyle bana göre gidecek gözüyle bakılan Kazım, Gökhan Zan ve birkaç oyuncuya daha gün doğdu. Benim gözlemlediğim Fatih hoca bu sefer diğer gelişlerindeki gibi tam yetkili değil. Sadece teknik sorumlu olarak görev aldı. İleriki günlerde yapılacak transferlerde fikir uyuşmazlıkları görülebilir.

Gelecek yıl daha iyi olsun
Kendi bildiğini yapmak isteyen otoriter bir yapıya sahip olan Fatih hocanın, yönetim tarafından istenen ve de kendisi tarafından önerilen oyuncular konusunda aralarındaki uyum çok önemli. Bu noktada olabilecek anlaşmazlıklar iki tarafı da sıkıntıya sokabilir. Sonuçta önümüzdeki sezonda alınacak bir kaç kötü sonuçta bu sorunlar su yüzüne çıkarsa, bu özellikle Fatih hoca için hiç iyi olmaz. İki tarafın da birbirine mecbur kaldığı bir gerçek. Buna Fatih hocanın Galatasaray özlemini de eklediğimizde bütün bunların üstesinden en iyi şekilde geleceğinden hiç şüphem yok. Böyle kötü bir sezon hak ettiği şekilde sessizce bitti. Umarım önümüzdeki sezon Galatasaray adına çok ses getirerek başlayan ve şölenlerle, kutlamalarla biten bir sezon olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor