15 Mayıs 2011 | Pazar

Herkes için hayırlısı

Camia tarafından merakla beklenen ve sonucunun ilerleyen günlere çok olumlu yansıyacağını düşündüğüm, yeni bir yönetimle, yeni bir sayfanın başlangıcı Gençlerbirliği maçından önce artık netleşmişti. Çok büyük bir taşın altına ellerini sokan Ünal Aysal ve ekibine hayırlı olmasını diliyorum. Galatasaray için de başarılı ve huzurlu günlerin biran önce gelmesini bekliyorum.
Yeni yönetimin, yapacağı ilk iş öncelikle teknik direktörü bulmak ve yaşanan maddi problemleri biran önce çözmek. Çünkü yeni bir temel oluştururken, yapılması gereken ilk iş bunlar. Maça bakıldığında, sakatlar da dahil olmak üzere takımın %80'nin gideceği düşünülürse, herhalde bu oyuncu grubundan da çok tempolu ve istekli bir oyun beklemek hayal olurdu. Sarı-kırmızılı oyuncuların akılları kongreye odaklanmışken ve çıkan sonucun kendilerine nasıl yansıyacağını bilmedikleri bir ortamda maça motive olmaları oldukça zordu.
Maçın ilk yarım saati sarı-kırmızılılar adına çok kopuk geçti. Golü yedikten sonra yaptıkları birkaç atakla, gideceklerden biri olan Kewell'ın kafasından gelen golle ilk yarıyı berabere bitirdiler.
Gerçi, her ne kadar bazı futbolcular, maçtan önce eski ağabeyleri, şimdiki yeni yöneticilerini arayıp tebrik etseler de, bu onların geçirdiği kötü sezonu ve yaşattıkları rezillikleri telafi edebilecek mi göreceğiz. Artık hatır gönülle takımları idare dönemleri bitti.

Radikal kararlar şart

Radikal kararlar alınıp sadece futbol karakterini ve kalitesine göre oyuncu seçimi yapılmalı.
Kalması gereken oyuncuları düşündüğümde, 5 tane ismi zor sayıyorum. Servet ,Yekta, Emre Çolak, Culio, Arda (o da kalırsa) düşünün ki, tamamen sıfırdan bir takım kurmak gerekiyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor