27 Ağustos 2018 | Pazartesi

Halis de yetmedi!

Bu tarz 'ezik'hakemlerle' küçük takımların mücadele şansı az.
Kırılma anı 66. dakika. Antalyalı Drole tek başına pozisyona giriyor, ceza sahasına 2 metre var. Beşiktaş kalecisi Utku çıkıyor. Topla hiç alakası yok. Rakibini öyle bir indiriyor ki bırakın pozisyona teknik açıdan bakmayı, hiçbir şey olmasa sarı kart ve faul. Ama pozisyon net kırmızı ve faul. Hakem o kadar uyanık ki maçın pozisyonlarını alın Antalyasporlu oyunculara gösterdiği kartlara bakın, bir de Beşiktaşlılara göstermediği kartlara bakın.

***
Beşiktaş hakemin de itmesine rağmen kazanamadı. Peki neden? Futbolcular ve Şenol Güneş arasında hala bir şeyler var. Dakika 89. Hakem 7 dakika verdi.
Sen kenardan orta yapan Quaresma'yı çıkarıyorsun, diyorsun ki "Ben cepheden topları şişireceğim" Eee rakip defans zaten hepsine kafayı vuruyor. Q7 Antalya'nın başına bela. 1000 tane top atıyor. Vardır ikisinin arasında hesap. Onları ilgilendirir. İş sonunda Beşiktaş'ı ilgilendiriyor. Beşiktaş'ın bir ön tarafı var bir de arka tarafı. Peki ortası ne olacak? Arabın yallelisi. Şenol koşanı oyundan çıkarıyor, Tolgay'ı. Yürüyeni oyunda tutuyor, Oğuzhan'ı.
Beşiktaş da başlar ayak olmuş durumda, ayaklar baş. Hoca başkana konuşuyor, başkan teknik direktörü fırçalıyor. Bazıları sahada konuşuyor, bazıları yürüyor!

***

Helal olsun Antalyaspor'a ve Korkmaz'a.
Tahmin ediyorum Bülent "Ceza alanına çok yığılırsak bizi yenerler. Ayağa top yapar orta sahayı çabuk geçersek yeneriz" dedi.
Pasları doğru atsalar 4-1 bile olabilirdi.
Peki Beşiktaş'ın bu aczini ve bu takım olarak kötü defans anlayışının yardımına yangın köpüğüyle kim koştu? FIFA hakemimiz Halis Özkayha. Yazıklar olsun.
Yüzünden bile düdük çalarken belli oluyor kardeşim. Kendine aldatırsın, kimseyi değil.
Antalya'ya 7 sarı gösteriyorsun. Kamuoyunu aldatmaya kalkma. En fazla 4 sarıdan sonra bu iş kırmızıya döner. Niye döndüremedin.
Çünkü verdiğin kartlar dandik. Ezildin, yüreğin yetmedi. Şimdi böyle götürürsünüz sonra ağlaya ağlaya hakemliği bırakırsınız.
Bu şartlarda Antalyaçıktı çatır-çatır erçekçe top oynadı. Her şeye ve her engele rağmen kazandılar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor