17 Nisan 2022 | Pazar

Değer bilmek

Pelkas sakatlanıp çıkana kadar son haftalarda izlediğimiz, şıkır şıkır oynayan bir Fenerbahçe vardı sahada… Lakin onun çıkışıyla birlikte takımın dengesi bozuluverdi. İsmail Kartal'ın Slazai'yi beke alıp, Ferdi'yi açığa çekmesi, Rossi'nin de yerini değiştirmesi her şeyi allak bullak etti. İlk yarı bitene kadar Göztepe ataklarını izledik.
Eğer Altay olmasa 3 golü Fenerbahçe kalesinde görmemiz muhtemeldi. İsmail hoca sonrasında ise yaptığı oyuncu değişiklikleri yine oyunu rakip sahaya yıkmayı başardı.
Yedek kulübesinin kalibresi ve genişliği bu tip maçlarda çok büyük önem arz ediyor. Hakem Yasin Kol'un Trabzon bölgesi hakemi olması aslında endişe oluşturmuştu.
Lakin son derece temiz bir maç yönetti. VAR'a giderek verdiği penaltı kararı doğruydu. Penaltıyı atmak için topun başına Valencia geçiyordu ki, tribünler Arda'nın ismini bağırınca topu ona verdi. Ben de Arda'nın çok başarılı olmasını, goller atmasını, asistler yapmasını istiyorum elbette.
Ama skor 1-0 iken ve hedeflerin devam ederken bunun yapılması yanlıştı. Ya penaltı kaçsaydı? Ya Göztepe beraberlik golünü de bulsaydı?
Tribünlerin kimin, hangi topu kullanacağına karar vermesi durumu beni hep rahatsız etmiştir. Maçın son anlarında İsmail Kartal'a yapılan tezahüratlar beni de duygulandırdı.
Sanırım Fenerbahçe taraftarı İsmail hocanın değerini anlamaya başladı.
Umarım yönetimde anlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor