15 Ağustos 2018 | Çarşamba

Kalite sıkıntısı!

Aslında Fenerbahçe'nin benim tahminimin çok üzerinde bir performans sergilediğini söylemem lazım.
Ama öylesine pis bir gol yedik ki yenilir yutulur gibi değil! 3 kişinin arasından, 3 kişinin birden bireysel hatasından... Bu seviyede böyle bir gol yenmemeli.
Neyse ki Fenerbahçe taraftarı vardı. Morali bozulan, turu geçme ihtimali olduğunu düşünmeyen bazı futbolcuları uyandırdı. İlk yarının sonunda gelen golle beraber Fenerbahçe ipleri eline aldı.

***

Topal, Eljif, Alper nefes bile almadan adeta savaştılar. Cocu'nun Valbuena tercihine şaşırdım.
Bursa karşısında harika oynayan Barış'la başlaması gerekiyordu. Ben Valbuena kadar savruk ve yaptığını bilmeden oynayan bir futbolcu görmedim. Kaptırdığı her top tehlikeli oldu. Bir de şöyle bir düşüncesi var hazretin: Kimse bana dokunmasın!
Yahu futbol temaslı bir oyun.
Senin fiziğin ufak-tefek diye her dokunduklarına kendini yere atarsan olmaz. 1 yedirirsin, 2 yedirirsin, 3'üncü de hakem uyanır.
Yeni geldiği için Ayew'e fazla yüklenmek istemiyorum ama Benfica karşısında çok etkisizdi. Ve tabi hep gözden kaçmayı başaran Giulliano... Hangi seviyede oynarsan oyna 10 numaralı forma ağırdır arkadaş. Artık penaltı atmanın dışında birşeyler yapmalısın?

***

Herşeye rağmen bu takımda ışık var. Mücadele gücü üst düzeyde ve kolay kopmuyorlar. Slimani'nin girmesi ve belki yeni bir transferle daha Avrupa Ligi'nde iş yapabilir.
Benfica gibi bir takımı 70'ten sonra yerlerde yatırmak öyle kolay değil. Zaman geçirmek için her yola başvurdular. Fenerbahçe'nin kondisyonu Benfica'dan iyiydi lakin oyuncu kalitesi anlamında Portekiz ekibi ağır bastı. Kuvvetli olan değil kalitesi yüksek olan takım turu geçti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor