19 Ağustos 2018 | Pazar

Cocu hala tanımıyor!

VAR'a bile gerek kalmayacak kadar sıkıcı bir maçtı!
Cocu'nun sahaya çıkardığı 11 en azından adaletli olacağının bir göstergesiydi. Uzunca bir zamandır ne yaptığı belli olmayan Giuliano'yu kesmesi önemli hamlelerden biriydi.
Lakin Cocu'nun Malatyaspor'u gözünde biraz fazla büyüttüğünü söylemek gerek. Kendi sahasında bekleyen bir rakibe, kontra yapmaya çalışmanın başka bir sebebini bulamıyorum.

***

Haftalardır oyuncu kalitesinin yükseltilmesi gerektiğini söyledim.
Koşarak, mücadele ederek bir noktaya kadar gidebiliyorsunuz.
Kalite deyince...
Slimani'yi çok beğendim. Tam bir tilki forvet! Sürekli arıyor, duvar oluyor, arkadaşlarına yollar açıyor. Top tekniği de üst düzeyde. Ama böyle üst düzey, kaliteli bir forvetin arkasında oynayanlar yeterince kaliteli mi? Ona top atacak, pozisyona sokacak en önemlisi onu anlayacak orta sahası yok F.Bahçe'nin! Anlayacağınız şahkülü kayık F.Bahçe'nin!
Bu yüzden bir türlü "takım" olamıyor.

***

Maçı kazanmaya istekli iki adam vardı. Biri Ayew diğeri ise Slimani...
Yerlere göklere sığdıramadığımız Barış'ın hali neydi öyle? Lig sadece Kadıköy'de oynanmıyor sevgili Barış!
Bu seviyelerde mücadele etmek istiyorsan çok çalışacaksın. Aleksic'in attığı diyemeyeceğim Volkan'ın yediği golde büyük hatası vardı. Onun gibi üst düzey bir kaleciye yakışmadı.
Nedense son yıllarda hep kötü sezon başlangıcı yapıyor Volkan.
Golü yedikten sonra Cocu'nun yaptığı tuhaf hamlelere anlam veremedim. Şener'i çıkarıp, Topal'ı sağ beke çektiğinde Eljif'i daha önde oynatacak sanmıştım. Ama Eljif, Topal'ın yerine geçti!
Cocu'nun hala ligimizi yeterince tanımadığını düşünüyorum. Elindeki malzeme yetersiz elbette. Ama Malatyaspor'u yenemeyecek kadar da değil!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor