Avcı ile uzun çalışacağız
Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp, Abdullah Avcı ile şehrin kimyasının tuttuğunu söyledi.
- Trabzonspor Haberleri
- Giriş Tarihi: 08 Mart 2021 06:50
Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp, Abdullah Avcı ile şehrin kimyasının tuttuğunu söyledi. Alp "Trabzonsporumuz bu sene bir hikaye yazıyor. Bu hikayenin sonu inşallah şampiyonluk olur. Abdullah Avcı farklı bir insan. Müthiş bir karakter. Kendisiyle uzun çalışılmasından yanayım. Hem yerli isimler hem de doğru yabancı transferlerle daha güçlü bir Trabzonspor oluşturacaktır" diye konuştu.
KAYIKÇI KAVGASI GERİ GÖTÜRÜR
Bordo-mavili kulüpte asbaşkan Mehmet Yiğit Alp, TSYD Trabzon Şubesi'ni ziyaret etti, önemli açıklamlarda bulundu. Alp "Ekonomik ve sportif bakımdan kötü durumdan bu noktalara geldik. Daha iyisi için motivasyonumuzu yitirmeden yolumuza devam etmeliyiz. Kayıkçı kavgası yapmadan tek bir çatı altında hedefe odaklanmalıyız" dedi.
DİĞER HABERLER
-
Ziraat Türkiye Kupası'nda Natura Dünyası Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup ederek finale yükselen Trabzonspor'un galibiyet golünü atan Ernest Muçi, takımına katkı vermeye devam ediyor. -
Trabzonspor, Mithat Pala ile görüşmek için Çaykur Rize’den izin aldı. 25 yaşındaki sağ bek ile masaya oturdu ve anlaştı. Mithat artık kulüplerin el sıkışmasını bekliyor. -
Trabzonspor, deplasmanda Natura Dünyası Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası final biletini kaptı. Eryaman Stadyumu'ndaki kritik zaferle birlikte bordo-mavililer 18. kez finale yükselirken, finalde TÜMOSAN Konyaspor ile kozlarını paylaşacak. Spor yazarları, Natura Dünyası Gençlerbirliği-Trabzonspor maçını değerlendirdi. İşte o yazılar... (TS Spor haberleri)