Kral durdu
Süper Lig'de 19 golle zirveden yer alan Alexander Sörloth üst üste 4. maçını da boş geçti.
- Trabzonspor Haberleri
- Giriş Tarihi: 17 Mart 2020, 06:50
Süper Lig'de 19 golle zirveden yer alan Alexander Sörloth üst üste 4. maçını da boş geçti. Norveçli yıldız, Çaykur Rizespor, Gaziantepspor ve Yeni Malatyaspor'dan sonra Başakşehir karşılaşmasını da boş geçti. Oscar Cardozo'yu sollayan 24 yaşındaki futbolcu daha önce Trabzonspor formasıyla 25 gol atan Şota Arveladze'yi arkasında bırakmayı planlıyor.
ÇERÇEVEYİ BULAMADI
Sörloth son 4 Süper Lig karşılaşmasında sahada kaldığı 309 dakikada rakip kaleye isabetli şut yollayamadı. 5 kez şut girişiminde bulunan Norveçli forvet bunları çerçeveye gönderemedi.
DİĞER HABERLER
-
Ziraat Türkiye Kupası’nda heyecan fırtınası başladı! C Grubu ilk maçında, Trabzonspor sahasında Alanyaspor’u ağırlıyor. Ligdeki yükselen formunu kupaya da taşımak isteyen bordo-mavililer, taraftarının önünde galibiyete uzanarak hem moral depolamayı hem de 10. kupa hedefine güçlü bir başlangıç yapmayı amaçlıyor. Öte yandan, Fatih Tekke yönetimindeki Fırtına, 7 eksikle zorlu bir mücadelede galibiyet arıyor. Son iki sezondur finalin kapısından dönen Karadeniz ekibi, galibiyetle başlamak ve bu sezon kupayı almak istiyor. -
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, sezon başında Trabzonspor'a kiraladıkları Ernest Muçi'nin bordo-mavili kulübe olası bir kalıcı transferi hakkında konuştu. İşte o sözler... -
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu’ndaki ilk maçında Alanyaspor’u ağırlayacak Trabzonspor’da teknik direktör Fatih Tekke, mücadele öncesi yaptığı açıklamalarda takımın gidişatına ve yaşanan sakatlıklara değindi. İşte Tekke'nin açıklamaları... (TS spor haberleri)